Szekeres Viktor

Már le is szinkronizálták a Dark Tower legújabb előzetesét

A Setét torony új trailerjét magyarul is megnézhetjük.

Az új Setét torony-trailer sem maradt sokáig magyar szinkron nélkül, alant meg is nézhető a végeredmény. Mint mindig, a korai előzetesek esetében, most is igaz, hogy sem hangszereposztás, sem a fordítás nem tekinthető feltétlenül véglegesnek, bár nyilván színészek terén arra fog törekedni a stúdió, hogy mindenki megkapja jól ismert hangját.


A film hivatalos magyar szinopszisa a következő: Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O’Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul.
A tét hatalmas – nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki.
A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • TokraFan #2
  "A Jó és a Gonosz erői összecsapnak"

  Rendkívül eredeti...

  "A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul."

  Hú bazz...A hülyeségnek láthatóan nincs határa...
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.08.02. 14:29:47
 • Csaba161 #1
  Mivel annak idején King le volt döbbenve és felháborodott, hogy le merték fordítani magyarra a regényét, mert szerinte az autentikus eredeti nyelvezeten az igazi, így a magyar szinkron valószínűleg istenkísértés számára...