Szekeres Viktor

Már magyarul beszél a Boldog halálnapot! előzetese

A Happy Death Day megkapta szinkronos előzetesét.

Elég ritka, hogy egy nagy nevektől mentes horrorfilm előzetese hamar magyarításra kerüljön, az pedig még ritkább, hogy erre szinkronos formában kerüljön sor. De a Blumhouse legújabb nullköltségvetéses produkciója, a Happy Death Day, azaz a Boldog halálnapot! így kárt, máris megnézhetjük magyarul is a napújraélős koncepcióval rendelkező film trailerjét. (Amitől egyébként mindenkit óvunk, már persze, ha látatlanban érdeklődnek a film iránt, mert a műfajból adódóan minden snitt poént lő el a filmből.)


Miképp szinte mindig a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. És ezúttal attól sem kell tartanunk, hogy valamelyik színésznek állandó hangja lenne.

A film hivatalos szinopszisa sem fogja egyébként bő lére: "A Bloomhouse produkciós cég a Whiplash, a Széttörve és a Tűnj el! sikere után egy újabb eredeti és izgalmas filmmel lepi meg a mozinézőket, melyben egy egyetemista lány újra és újra átéli azt a napot, melynek végén brutálisan meggyilkolják. Nincs más hátra, mint hogy megpróbálja kideríteni gyilkosa kilétét, ráadásul pont a születésnapján."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!