Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő az Avatar 2-ben

Joel David Moore is benne lesz az új Avatar-filmekben.

Nemcsak Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang és Sigourney Weaver fog visszatérni az új Avatar-filmekre, hanem Joel David Moore is, értesült a Deadline. A Norm Spellmant alakító színészről nem tudni, hány részben kap szerepet, csak annyit, hogy többen, jó eséllyel mind a négy tervezett epizódban láthatjuk majd. A filmek történetéről természetesen nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy részben vagy egészben a víz alatt fognak játszódni.

Jelen állás szerint az Avatar 2 2020. december 18-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban, amit 2021. december 17-én fog követni a harmadik rész, 2024. december 20-án a negyedik epizód, az ötödik pedig 2025. december 19-én. A forgatókönyveket James Cameron, Rick Jaffa és Amanda Silver, Josh Friedman, valamint Shane Salerno írta, és a tervek szerint Cameron rendezi mindegyik részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #7
    Stephen Lang ?
    akkor ez valami előzmény történetre utal?
  • gyurikahh #6
    Olyan az Avatar 2 (meg a többi rész) mint a pletyka. Hallom hallom, de semmit nem látok belőle XD Értem én, hogy forgatják, de hova ily korán elárulni dolgokat róla? Na mindegy. Egyéni vélemény.
  • Ender Wiggin #5
    A terror galaxisát nem ő írta és nem is ő rendezte (abban a filmben kvázi gyakornok volt). A Piranha-szériától nem tudom, ki mit vár, én nem sokat. A Genesyshez semmi köze nem volt, nem ő írta. Ha figyelmesen olvasod, kiderül, hogy csupán az általa kreált karakterek miatt van a neve egyáltalán a stáblistában. Szóval igazából nem baxott el még semmit azóta, hogy önálló rendezőként és íróként dolgozik. Mázli, hogy ő rendezheti az új Terminátort (ha akarja). És reménykedhetünk, hogy ha nem Blomkamp, akkor Cameron rendez majd újra igazi Alien-filmet, aminek semmi köze Scott hihetetlen dilettantizmusához.
  • NEXUS6 #4
    Melyik filmre gondolsz, amit nem baxott el a következőkből: A terror galaxisára, a Piranha II-re, vagy esetleg a Terminator Genesys-re (mint író)?
    XD
  • professional #3
    Már csak Cameronban bízok, Ridleynek sikerül elbasznia az Alient...
  • Ender Wiggin #2
    Cameron eddig még nem baxott el filmet. Miért ne folytatná? A második rész biztos megtérül anyagilag, mert nagy a hype. A harmadik és a negyedik résznél viszont már rezeghet a léc. De ki tudja?
  • NEXUS6 #1
    Őööööö, érdekel vajon ez a film még valakit?

    Látva, hogy milyen módon baxxák el sorra a korábban nagy nevű sorozatokat, ami előbb-utóbb a nézők kiábrándulásához és a folytatásokkal kapcsolatos fenntartásához vezet, talán érdemes lenne Cameronnak is valami más filmbe vágnia.