Szekeres Viktor

18+: Scarlett Johansson túlbulizza magát - itt a Csajok hajnalig új előzetese

A Rough Night kapott egy teljes előzetest.

Amerikában június 16-tól lesz látható a mozikban a Csajok hajnalig (Rough Night), itthon pedig június 15-én mutatja be az InterCom a szabadszájú, korhatáros komédiát, mely nemrég korhatáros előzetest is kapott. A Scarlett Johansson, Ilana Glazer, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Jillian Bell, valamint Demi Moore és Ty Burrell főszereplésével készült film forgatókönyvét Lucia Aniello és Paul W. Downs írta, a rendező pedig előbbi volt, ami azt jelenti, hogy elsőfilmes jegyzi a vígjátékot.


A hivatalos szinopszisból a történet is kiderül, ha valaki mégsem nézné meg a fenti trailert: "Mit tehet öt jó barátnő, ha az egyikük úgy dönt, lemond addig élvezett szabadságáról, és férjhez megy? Természetesen kibérel a hétvégére Miamiban egy tengerparti villát, hogy még egy utolsó vad bulival búcsúzzon. De ez a buli még náluk is vadabbra sikerül.
Valahogyan meghal egy Chippendale-fiú.
És ez még csak a kezdet.
A buli folytatódik, de átalakul: attól kezdve a csajoknak nincs más dolga, mint a romeltakarítás, nyomeltüntetés és az ártatlanságuk bizonyítása. Hát, ez nem fog könnyen menni…"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    nem mindenki szereti, ha pár nő jól érzi magát és bulizik, van, aki szőrösebb figurák dorbézolására indul be, és ez így is van jól.
  • KoLaMan #3
    Talán nem lényegtelen infó, hogy ez a film az 1998-as Ronda ügy (Very Bad Things) újra hasznosítása, csak éppen a szellemírtókhoz hasonlóan női verzióra konvertálva.
    OK, ettől még lehet akár jó is, de érdemes lehet tudni.
  • kalapos01 #2
    "ezzel le is lőtték az összes poént és csavart a filmből"

    igen, mert egy trailer ellőtte, te máris azt hiszed látatlanban, hogy ez is minden, de tényleg minden poént és csavart ellőtt.

    de most komolyan, aki ilyesmi miatt stresszeli magát, az miért néz előzeteseket. a film attól nem lesz rosszabb vagy jobb, ha ellőnek egy reklámban mindent. ha zavar, akkor ne nézd meg. én azt sem tudom, hogy miről szól (oké, buliznak benne), de megnézem, és ki tudja, talán még be is fog jönni, ha jó.
  • tibisan #1
    1,5 perc elég lett volna hogy eldöntse az ember meg-e akarja nézni ... ezzel le is lőtték az összes poént és csavart a filmből , mint a fekete 50 árnyalatánál..ott se maradt már váratlan poén a filmre..a bad moms sikere után akartak menni a filmmel , de ez nagyon messze van attól sajnos..johansson kisasszonyban egyre nagyobbat csalódik az ember filmről filmre..a lucy se volt nagy szám , de a ghost in the shell meg most ez is hát..
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2017.05.27. 13:36:41