Szekeres Viktor

Nagy nevek rendezhetik a The Flash-mozifilmet

Talán végre elindul a The Flash-mozifilm előkészítése.

Tavaly a tervezett The Flash-mozifilm elvesztette rendezőjét, a Dope-pal befutott Rick Famuyiwát, idén pedig kiderült, hogy a korábban elfogadott forgatókönyvet teljesen elölről elkezdi újraírni Joby Harold, aki az Arthur király: A kard legendáját is jegyezte. A The Hollywood Reporter szerint a Warner stúdió végre elkezdte keresni az új rendezőjét, és pár nagyon érdekes névre szűkült le a lista.

Korábban a Screen Junkies által bedobott Robert Zemeckis neve mellett a THR Sam Raimit és Matthew Vaughnt említi, s érdekes módon mindkettőnek vannak képregényes kapcsolatai, hiszen előbbi az első Pókember-trilógiát rendezte, míg utóbbi a Ha/Vert, az X-Men: Az elsőket, valamint a Kingsman: A titkos szolgálat két epizódját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #6
    Jaj, de gagyi vagy... :D
  • kalapos01 #5
    Szerintem tök cuki, hogy valaki ezt komolyan gondolja. Főleg, hogy egy erősen gagyipozitív, 2 milliós nézettségű tiniszappan kapcsán merül fel. Még ha valami igényesnél, de még akkor sem lenne egy szint a kettő, elég megnézni, hogy mekkora a különbség a mozis és a filmes készítők és közreműködők között.
  • Yagami #4
    És az megvan, hogy a napokban azt olvastam, hogy ezek ketten se vállalják és hülyeség az egész cikk?
  • ostoros #3
    Manapság már a sorozat számít az élvonalnak, a mozi pedig a másodvonalnak...
  • zetortraktor #2
    Raimi rendező lenne, nem író. És nem cserélnek le senkit, csak nem akarják lejáratni magukat egy tévés színésszel. Semmi értelme nem lenne egy alig nézett tévésorozathoz kapcsolni a filmet meg egy totál másmilyen karaktert.
  • Dewri #1
    Csak Raimit ne engedjék oda, különben még Flash depis lesz, sírni fog és nem tud majd gyorsan futni... Szánalom amit művelt a Pókemberrel a csávó...

    Egyébként azt se értem miért kellett lecserélni megint Flash-t erre a fickóra, szerintem aki a sorozatban játszik, arra jobban illik a szerep.