Szekeres Viktor

Megérkezett a fiatal Sheldonról szóló Big Bang Theory előzetese

Megkapta első előzetesét a Young Sheldon.

Mint ismeretes, az amerikai CBS csatorna még tavasszal berendelte sorozatnak a The Big Bang Theory spinoffját, a Young Sheldont, ami azt jelenti, hogy 13 rész már mindenképp el fog készülni belőle. A készítő az a Steve Molaro, aki már évek óta viszi az anyasorozatot, valamint Chuck Lorre, a TBBT készítője.


A Young Sheldon a 9 éves Sheldon Cooperről, azaz Jim Parsons The Big Bang Theorys karakteréről szól és Texasban játszódik. A műfaja családi komédia lesz, vagyis a főbb szerepekben Sheldon családjának tagjait láthatjuk majd. Érdekessége, hogy nem többkamerás lesz, hanem egykamerás. Ez azt jelenti, hogy nem élő közönség előtt színpadon felvett stílust képviselne, mint az anyasorozat, hanem filmszerűen rögzítettet, tehát nem kellene a nézők olykor elég idegesítő röhögését hallgatni a nézése közben.

A címszereplőt Iain Armitage alakítja majd, a család többi tagja: Lance Barber, Zoe Perry, Raegan Revord és Montana Jordan. A sorozat premierje szeptember 25-én lesz, és érdekessége, hogy a narrátora maga Jim Parsons lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #10
    Mivel itthon két országos lefedettségű kereskedelmi csatorna van, ezért nem meglepő, hogy a többség ezeket nézi. Főleg, hogy saját gyártású műsorok csak ezeken vannak. (De ha nem is így lenne, akkor mi árulkodna kifinomult ízlésről? Ha egy kábeles filmes csatorna lenne a legnézettebb, vagy egy a húsz, nap 24 órájában sorozatepizódokat ismétlő csatorna? Van a száz hazai csatornából, ami ilyesmiről árulkodna? Vagy a világ össze csatornájából?)

    (Oké, ha országos lefedettség, akkor van egy közszolgálati is minimális nézettséggel, de azon senki sem csodálkozik, hogy a kutyát nem érdekli.)
  • sertrex #9
    Szerintem egy kicsit túlbecsülöd a magyar átlagnézők szintjét. Mert, ha jól belegondolsz, akkor az RTL Klub és a TV2 a legnézettebb csatornák és ez nem arról árulkodik, hogy itthon olyan kifinomult lenne az emberek izlése. ;)
  • sertrex #8
    Mondjuk ez egy elég régi trükk, hogy valamit kiragadunk a szövegkörnyezetéből és megpróbáljuk a magunk javára fordítani az így kapott adatokat. Oké! Érti mindenki, hogy neked nem jön be. De, nehogy már te akard megmondani, hogy mi a jó és mit nézzenek az emberek. Már többször leírtam, de úgy látszik még párszor le kell írni, hogy egy film vagy sorozat nem készül mindenki számára. Nem a készítők hibája, ha valaki annak ellenére is nézi, hogy nem érti, nem tetszik neki, stb... Ha meg posztolsz egy olyan témában, amit állítólag hét éve nem nézel, az szimplán trollkodás.
  • kalapos01 #7
    Nálunk mondjuk nem merik nagy csatornán bemutatni, de általában az siker, amit a tömeg benyel. És a tömeg meg inkább az igénytelen dolgok felé tendál, nem? Azért elég beszédes, hogy Amerikában az NCIS és a The Big Bang a két legnézettebb sorozat. (Egyébként lehet, hogy jó a Big Bang, én már vagy 7 éve nem nézem, akkor pocsék volt, de abban megegyezhetünk, hogy van pár tucat sokkal viccesebb komédia sorozat.)

    Poénból megnéztem a legutóbbi rész magyar szövegét, hogy mennyire vicces:

    - Felajánlottak egy nyári ösztöndíjat a Princetonon.
    - A Princetonon?
    - Jó egyetem. Ott tanított Einstein, és Leonard is ott doktorált, szóval csökken a színvonal.

    HAHAHAHA

    Ha olyan férfi tudóssal kell együtt dolgoznod, aki olyan okos és magas, mint én, haja pedig mint Thoré, akkor hagyd ott és azonnal hívj fel!

    HAHAHAHA

    Pár érdekesség New Jerseyről, hogy tudj miről csevegni. Az állam hivatalos madara vagy a gyilkosságok száma érdekel? Mindkettő sokkolni fog.

    HAHAHAHA

    - Igen, a helyzetem nem a legoptimálisabb.
    - Ugye tudod, hogy ilyen nincs?
    - Nincs? Akkor most megleckéztetsz?
    - De meg ám. Az optimális jelentése a legkedvezőbb, azt már nem lehet fokozni. Hibáztál.
    - És mi a büntetésem?
    - Megdorgállak.
    - Keményen?
    - Csak úgy tudok dorgálni.

    HAHAHAHA

    Azért valljuk be, hogy ez siralmas.

    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.05.21. 15:29:26
  • kalapos01 #6
    Mit lehetne még erőltetni? A YouTube-ot?
  • KoLaMan #5
    Én meg azt hallottam (vagy olvastam) valahol, hogy ez a sorozat NEM CSAK Amerikában sikeres.
    Kár fanyalogni rajta, csak mert neked nem jön be, egyáltalán nem "igénytelen szar". Sokaknak tetszik, nekem is, noha kétségtelenül igencsak hullámzó a minősége; valamint az idétlenül időzített, súlyozásmentes, művi röhögés valóban idegesítő tud lenni.
  • KoLaMan #4
    Szerintem meg az is tökéletesen elegendő lenne, ha nem a hülye Indavideo-t erőltetnék - gond nélkül lejátszható lenne külön engedély nélkül is.
  • zetortraktor #3
    Éppen azért érdemes megnézni, nem? Én sem látom, de az addig jó, amíg sehol nincs az Agymenőkhöz, az eléggé posvány és humortalan sorozat. Elkezdesz nézni egy részt és azt veszed észre, hogy a közönség mindenen röhög, amiben semmi poén nincs. Elhiszem, hogy az amerikaiaknak bejön ez a stílus, de itthon ilyen igénytelen szarokat nem sokan néznek szerintem.
  • Dewri #2
    Vagy elég ha a címsor jobb oldalán látható kis pajzsocskára kattintva kiválasztod a "nem biztonságos szkriptek betöltése" módot. Így egyből betölti, megnézed, aztán elnavigálsz máshova és mire visszajössz, újra megy a biztonságos kapcsolat.

    Ez Google Chrome böngészőnél működik, nekem az van... De szerintem nem érdemes megnézni, ez sehol nincs az Agymenőkhöz...
  • bunny #1
    Minden frankó, csak épp a flash tiltott már alapban + az ssl oldalon nem ssl js kód is tiltott, tehát a videó megnézéséhez min. pilótaengedély kell.