Szekeres Viktor

Egy ötödik Game of Thrones-sorozat is készül

Nemcsak négy Trónok harca-sorozattal terveznek.

Alig párnapja számoltunk be arról, hogy az HBO négy további Game of Thrones-sorozatot fejleszt. George R. R. Martin azonban a hét elején arról blogolt, hogy bizony egy ötödik is előkészületben van. Persze azt nem tudni, hogy miről szól, sőt, Martin még azt sem árulta el, hogy ki írja, csak annyit, hogy az egyik legnagyobb Trónok harca-tudor.

A nagy kérdés az, hogy vajon abban az esetben, ha kivétel nélkül beváltják a pilotforgatókönyvek a hozzájuk fűzött reményeket, előfordulhat-e, hogy mind a négyből berendelik a pilotot, vagy a sorozatot, vagy ezeket versenyeztetik egymással, és a legjobb(ak) részesül(nek) abban a kegyben, hogy képernyőre is kerülhet(nek).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Igen, persze, mert az HBO-nak a merchandising miatt éri meg a Game of Thrones. Azért ennyire nem kéne süsübe lemenni. Ha nekik bármilyen szempontból közvetlen profitjuk keletkezne ebből, akkor nem húznák meg a költségvetés szemponjából a nadrágszíjat, és már rég 10 Game of Thrones-uk lenne. És nem heti két óra új sorozatot adnának.

    Létezik ember, aki ennyire homály lenne a prémium csatornák bevételi szerkezetével kapcsolatban? Merchandising, mint tényező az HBO-nál, basszus...! Éljenek a kisgyerekek és a tinilány rajongók.
  • Cyberdog #4
    Miről fog szólni? Talán, végre a télről. ami már évek óta közeledik...
  • sertrex #3
    Ááááááhhhh! Francokat! Merő jószívűségből csinálják. Naná, hogy keresnek és nem csak az előfizetőkből, hanem a tovább adásból, a tárgyak eladásából és még kismillió lehetősége van a pénz keresésének. ;)
  • zetortraktor #2
    Kábé ennyibe fog kerülni, igen. Vagy azt hitted, hogy az HBO bármit is keres egy ilyen sorozaton? Mert az nem könnyű egy olyan csatornának, amin nincsenek reklámok.
  • ostoros #1
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$