Szekeres Viktor

Donald Trumpról és Hillary Clintonról is készülnek tévésorozatok

Hollywood oda volt a tavalyi amerikai elnökválasztásért.

A tavalyi év egyik legérdekesebb eseménye Donald Trump elnökké választása volt Amerikában, s természetesen ezt Hollywood sem hagyja annyiban, több tévésorozat forgatását tervezik az eseményekről. A Tomorrow Studios például megvette a Trump: It Happened Here című pilotjának és második részének forgatókönyvét – a tényeken alapuló dramatizált sorozatterv Donald Trump felemelkedését mutatja be (kábé 2007-08-tól) a Fehér Házig. A készítő: Scott Conroy.

Az HBO minisorozatot készít Donald Trump elnöki kampányáról és győzelméről, amit Jay Roach rendez. Még nem tudni, hogy ki írja a szkriptet, de az alapot a Game Change-könyvek harmadik kötete adja, amit Mark Halperin és John Heilemann jegyez.

És persze Hillary Clinton sem maradhat ki a szórásból, hiszen a TriStar Television megvásárolta a Shattered: Inside Hillary Clinton’s Doomed Campaign című könyv tévés adaptációs jogait, a tervek szerint egy limitált sorozat készülne belőle. A sorozat készítője Jonathan Allen és Amie Parnes, a történet pedig a kampányról szólna, egészen a választási vereségig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!