Szekeres Viktor

Megkapta első előzetesét A setét torony-mozifilm

Épp ideje volt már a The Dark Tower előzetesének.

Az elmúlt napokban nagyobb fordulatszámra kapcsolt A setét torony (The Dark Tower) reklámkampánya, hiszen sima és mozgó plakátok mellett kiadták a filmhez az első előzetest is, ami, ahogy arra számítani lehetett, közel sem nyerte el minden Stephen King-rajongó szívét. Alant meg lehet nézni a trailert.


Az Amerikában augusztus negyedikén bemutatásra kerülő filmet Nikolaj Arcel rendezte, aki eddig skandináv filmeket jegyzett, többek között az Oscarra is jelölt Egy veszedelmes viszonyt. Érdekesség, hogy Arcel emellett forgatókönyvíróként is igen termékeny, ő írta például a zseniális Fácángyilkosokat, illetve a Nyomtalanult, a legnagyobb sikerét pedig A tetovált lány adaptációjával érte el. Így nem is meglepő, hogy újraírta az Akiva Goldsman által írt eredeti szkriptet, mely még akkor készült, amikor Ron Howard rendezte volt az adaptációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sertrex #6
    Volt idő, amikor férfiak játszották a női szerepeket, természetesen nőnek öltözve. Mert ugye, akkoriban nők nem játszhattak. Nekem elég furcsa, hogy egyeseket ennyire zavarja a bőrszín, a nemi hovatartozás, stb... Az valahogy senkinek nem esik le, hogy ők elsősorban színészek, ráadásul nagyon jó színészek. Szar lehet így filmet nézni.
  • Andrevv #4
    setét? :)) valaki nagyon sötét volt az agyában mikor ezt a címet kitalálta :)
  • NEXUS6 #3
    Miért kell mindenhova egy oda nem illő emberrel eljátszatni egy más karakterre írt szerepet??? Konkrétan ugye Hálivúd manapság üldözi a fehér alfahím karaktereket, homárokkal, nőkkel, de minimum kisebbségiekkel helyettesíti azokat. Nem jött le, hogy a Dark Tower nem egy poreszregény főhős szerszámára utaló címe, ahol mindekit megblackelnek?
    Aztán, amikor a múltkor fehér gyerek játszotta Michael Jacksont, akkor meg ment a perpatvar.

    Na ebből nekem most van elegem Minek kell mindenből politikai protest filmet csinálni!? Lesszit, a skótjuhászt mi/ki fogja eljátszani a köv feldolgozásban, egy csivava!?
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.05.05. 09:10:44
  • zetortraktor #2
    Pedig nem volt rossz a film. De szerintem az adaptáció szót keresed.
  • Dewri #1
    Újabb nézhetetlen feldolgozás. Nem is értem, King simán belement a castingba állítólag. Ahogy Ábel mondaná: DE MIÉÉÉRT????