Szekeres Viktor

Megvan, kikről fog szólni a Halálos iramban-sorozat első spinoffja

Már biztos, hogy a Halálos iramban 10 sem fogja a sorozat végét jelenteni.

Teljesen abszurdnak hatott a bejelentés tavaly, ami szerint a Halálos iramban-sorozat véget érhet a tizedik epizóddal, hiszen minden idők egyik legsikeresebb mozifilmes sorozatát nem lenne értelme nem folytatni a végtelenségig. Tavaly be is számoltunk arról, hogy bőven van terv arra, hogy több formában folytassák a Halálos irambant. Vin Diesel például arról beszélt, hogy több karakter történetét már továbbírták outline vagy szkript formájában, s már elég régóta tervezik karakterspecifikus spinoffok, testvérfilmek készítését, ugyanis az alapanyag a színész elmondása szerint szörnyen gazdag, s azt mindenképp igényesen akarják továbbra is kezelni.

Diesel ugyan azt már nem árulta el, hogy mely karakterek élhetnek tovább a moziban saját filmjeikben, de például Dwayne Johnson már célzott arra, hogy szívesen látná saját figuráját, Luke Hobbsot egy önálló filmben. Nos, úgy tűnik, teljesül Johnson kívánsága, ugyanis a Deadline arról számolt be, hogy ő lehet az első spinoff főszereplője, hiszen megindult a film fejlesztése. Hobbs mellett ebben még Deckard Shaw szerepelne, akit Jason Statham játszik a sorozatban. A Variety pedig a hír kipattanását követően megírta, hogy a páros Charlize Theron karakterének nyomába eredne.

A tervek szerint a sorozatot jegyző Chris Morgan írhatja meg a spinoff forgatókönyvét is, de az egész projekt még nagyon korai fázisban van, így nem tudni semmi egyebet róla. Bár azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy eredetileg a Halálos iramban 8 végén lett volna egy jelenet Hobbs és Shaw részvételével, amit végül kiszedtek onnan.

A spinoffok kapcsán természetesen felmerült az is, hogy némelyik előzmény, illetve "eredetsztori" lenne, és a Universal ezeket az eredeti sorozattó eltérő hangnemben kívánná megvalósítani. Ami a Halálos iramban-univerzumot illeti, jelenleg csak az tűnik biztosnak, hogy a Halálos iramban 9-re 2019. április 19-én kell számítanunk, míg a Halálos iramban 10-re 2021. április másodikán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paby88 #4
    hát a tokiói hajsza is egy mellék szál volt
  • Zombee #3
    Jópofa macsó akciófilmet lehetne a Szikla karakterére alapozni. Bár a milliárdosok klubjában aligha tudnám elképzelni, a fazon akciófilmben amolyan korunk Schwarzeneggere (lehetne).
  • Ender Wiggin #2
    Akkor itt maximum a Hemi motor feltalálója jöhetne szóba... :-)
  • Tikal #1
    Eredet sztorit érdekes karaktereknek szoktak, nem? ...