Szekeres Viktor

Végre kiderül, hogy fejlődött ki az emberiség

A NatGeo ismét egy nagyszabású dokusorozattal jelentkezik.

A NatGeo sajtóközleménye szerint az ember ősidők óta harcot vív a természettel, de ez a konfliktus nem vált a kárára. Sőt, környezete kihívásai új találmányok, gyógymódok, közlekedési eszközök és információs hálózatok kialakítására késztették, létrehozva azt, amit ma modern világnak nevezünk. A csatorna Kezdetek – Az emberiség útja című sorozata az emberiség fejlődésének legfontosabb állomásait mutatja be.


A Kezdetek – Az emberiség útja című sorozatot április 3-tól hétfőnként 21 órakor kezdi el sugározni a National Geographic. Az időutazásra az Eszement játékokból (Brain Games) is ismert műsorvezető, Jason Silva kíséri el a nézőket, aki a napjaink legnevesebb szakértőit is segítségül hívja, többek közt a technológia, a hadtörténet, a kommunikáció, az orvoslás, a közlekedés és az ökológia területéről.

A Kezdetek az ismeretterjesztő sorozatok új műfajába tartozik, melyben előre megírt, színészek által eljátszott drámai mozifilm jelenetek informatív doku-szegmensekkel és szakértői magyarázatokkal egészülnek ki. A sorozat minden epizódja más-más témát dolgoz fel, legyen szó a pénzről, a kommunikációról, a háborúkról vagy a betegségekről – megismerhetjük azokat a kulcsfontosságú találmányokat, amelyek később gyökeresen átformálták az emberiség történetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!