Szekeres Viktor

A hónap előzetese már most a Kong: Koponya-sziget legújabb trailerje

Új előzetest kapott a Kong: Koponya-sziget.

Nagyon jól sikerült a Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island) vélhetően utolsó előzetese. Az ígéretek szerint az eddigi King Kong-filmekben csak bemutatott és részben érintett Koponya-szigetet ezúttal teljesen egészében feltárják, s megismertetik velünk az óriásmajom rejtélyekkel teli és veszélyes világát. A filmről még annyi derült ki, hogy egy teljesen új idővonalat fog nyitni, tehát máskor játszódik, mint az eddigi alkotások.


A film főszereplője Tom Hiddleston lesz, mellette pedig olyan színészeket fogunk látni, mint Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham, Toby Kebbell. A John Gatins és Max Borenstein által írt forgatókönyvet az a Jordan Vogt-Roberts rendezte, aki a jelenlegi trendet követve a független filmek világából érkezett egy nagyköltségvetésű produkcióhoz, hiszen korábban A nyár királyait készítette el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    latvanyos.... de marha unalmas mar ez a sok reaboot szar....meg alap bulivud tortenet nagy vmi meg kell olni hu de fasza.....pf....
  • kékherceg #1
    Tényleg lenyűgöző ez a sok cgi robbantás.