Szekeres Viktor

Ritka gagyi plakáttal reklámozzák a Tom Hanks-féle Infernót

Valamiért roppant ócska plakát készült az Infernóhoz.

A Da Vinci-kód folytatásaként számon tartott Inferno marketingesei nem erőltették meg magukat, amikor a film végső plakátjának terveit kellett leadniuk, ugyanis a lehető legtipikusabb plakátos klisékből sütnek el hármat a marketinganyagukon. A Ron Howard által rendezett filmet David Koepp írta, természetesen Tom Hanks alakítja ismét A Da Vinci-kódból ismert Robert Langdont. Mellette az idén Oscarra jelölt Felicity Jones lesz Dr. Sienna Brooks, Irrfan Khan tűnhet fel Harry Simsként, Omar Sy lesz Christoph Bruder, Sidse Babett Knudsen pedig Dr. Elizabeth Sinskey.

A hivatalos szinopszis a következő: "A világhírű szimbólumkutató (Tom Hanks) Firenzében tér magához. A fején súlyos seb éktelenkedik, és nem emlékszik semmire abból, ami előző néhány nap történt vele. De talán már meg sem lepődik, amikor rájön, hogy egy nagy és ősi összeesküvésbe keveredett.
A különleges rejtélyhez a megfejtést Dante Pokla jelenti. A szövegben rejlő üzenetek segítségével a professzor talán gyorsabb lesz mindenre elszánt ellenségeinél, és megállítja őket. Még mielőtt valóra válik rettentő tervük.
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #5
    Nehogy már egy plakát döntse el, hogy melyik filmet nézem meg? Csak egy idióta választ így.
  • Zombee #4
    Ilyen a hónap legszebb plakátja: Underworld (2017).
  • Zombee #3
    Csak nekem tűnik úgy, hogy a plakátokra aggatott jelzők teljesen véletlenszerűek? Ugyanilyen plakát máskor ütős, gyilkos, zseniális, átlagos, közepes, gyenge.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2016.09.20. 08:43:56
  • Zoliz #2
    A baj az, hogy szerepel benne Tom Hanks és a nő van hátul.
    Idiots.
  • Ender Wiggin #1
    Zsivány egyes üldözi Langdont. Jó ez a plakát... Csak a neveket cseszték el.