Szekeres Viktor

Itt A hét mesterlövész új előzetese magyar szinkronnal

Magyarul is jól hangzik A hét mesterlövész.

Megérkezett A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) új előzetesének szinkronos változata is a Fórum Hungary jóvoltából. Mint mindig a korai előzetesek esetében, most is igaz, hogy sem hangszereposztás, sem a fordítás nem tekinthető feltétlenül véglegesnek, bár nyilván színészek terén arra fog törekedni a stúdió, hogy mindenki megkapja jól ismert hangját.


Az új A hét mesterlövészt Antoine Fuqua rendezte olyan színészek közreműködésével, mint Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Matt Bomer, Peter Sarsgaard, Billy Slaughter és Vinnie Jones.


Az Amerikában szeptember 23-án bemutatni tervezett westernfilmet mi már egy nappal korábban megnézhetjük. A története természetesen hasonló lesz, mint az 1960-as eredetié, ami egyébként ugyancsak feldolgozás volt, mégpedig a Kuroszava-féle A hét szamuráj amerikai remake-je. A mostani film szomorú érdekessége, hogy alatta hallhatjuk a nemrég tragikus körülmények között elhunyt James Horner utolsó filmzenéjét. A rendező még tavaly egy interjúban elmondta, hogy a zeneszerző titokban, pusztán a Nic Pizzolatto és Richard Wenk forgatókönyv alapján megírta a film zenéjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #4
    Nekem tetszik.
  • Jawarider #3
    http://hvg.hu/kultura/20160912_a_het_mesterlovesz_film_antoine_fuqua_denzel_washington_chris_pratt
  • Tikal #2
    LOL, ez igy még szarabb
  • Jawarider #1
    Lefosós....