MTI

A Cinema City bezárja moziját a Mammutban

Nem üzemelteti tovább a Cinema City a Palace Mammut moziját, az új üzemeltetővel várhatóan idén december közepén nyílik meg a teljesen megújult, változatlan területű, korszerűsített komplexum - közölte a bevásárlóközpont.

A Cinema City hétfőn délelőtt jelentette be, hogy bezárja a Palace Mammut moziját, mert a mozihálózat és a bevásárlóközpont között sikertelenül zárult a szerződés megújításának tárgyalása.

A tájékoztatás szerint a felek között a megállapodás szeptember 11-én ér véget, amelynek megújítására a Cinema City már hónapokkal azelőtt megkezdte az egyeztetést. A mozihálózat közleményében emlékeztetett, hogy 2011-ben törvényes fúzióval felvásárolta a Palace által üzemeltett mozikat, majd megkezdte azok belső tereinek felújítását és technikai felszerelések fejlesztését. A felvásárolt 7 mozi közül a Mammutban volt az egyetlen, ami Palace Mammut néven működött tovább.

A Cinema City 1930-ban, Haifán kezdte működését, a vállalat 225 mozit üzemeltet Európa 9 országában (Egyesült Királyság, Írország, Lengyelország, Magyarország, Cseh Köztársaság, Bulgária, Románia, Szlovákia, Izrael).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Nem fog hiányozni. Van elég ebből is.
  • takysoft #1
    Nem sírok utána. Amúgy is 10-15%-al drágább volt, mint a többi CC.
    Lesz majd helyette más ott...