Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Dan Brown-féle Inferno Tom Hanksszel

Tom Hanks megint megmenti a világot.

A Rióban megrendezett olimpia idejére időzítették az Inferno legújabb előzetesét, amit valamiért a Sony elkezdett törölni a YouTube-ról, így remélhetőleg még mindenkinek lesz lehetősége megnézni. A Dan Brown legutóbbi regénye alapján készített film már csak azért is érdekes lehet nekünk, mert Budapesten forgatták. Az amerikai premierre október 28-án fog sor kerülni.


A Ron Howard által rendezett filmet David Koepp írta, természetesen Tom Hanks alakítja ismét A Da Vinci-kódból ismert Robert Langdont. Mellette az idén Oscarra jelölt Felicity Jones lesz Dr. Sienna Brooks, Irrfan Khan tűnik fel Harry Simsként, Omar Sy lesz Christoph Bruder, Sidse Babett Knudsen pedig Dr. Elizabeth Sinskey.

A film tartalma helyett a könyv fülszövegét másolnánk ide: "Keressetek és találtok. - Ez a bibliai idézet visszhangzik Robert Langdon, a Harvard jeles szimbólumkutatója fejében, amikor felébred egy kórházi ágyon, és nem tudja, hol van és hogy került oda. Arra a morbid tárgyra sincs magyarázata, amelyet a holmija közt eldugva találtak.
Langdon az életéért menekül egy őrült hajsza során Firenzén át, egy fiatal orvosnő, Sienna Brooks társaságában. Csak úgy szökhetnek meg ismeretlen üldözőik elől, hogy Langdon beveti ismereteit a történelmi homlokzatok mögött rejlő titkos átjárókról és ősi rejtelmekről.
Egyedül Dante sötét, monumentális remekének, a Pokolnak néhány sora vezérli őket, amelynek segítségével megfejthetik a reneszánsz legünnepeltebb műveinek - szobroknak, festményeknek és épületeknek - mélyén rejlő kódokat, hogy eljussanak egy kirakós játék megoldásához, melynek révén talán elháríthatják a világot fenyegető félelmetes veszélyt...
A történelem egyik leghátborzongatóbb irodalmi klasszikusa, a Pokol ihletésére született, és díszletei között játszódó mű Dan Brown eddigi legellenállhatatlanabb és leggondolatébresztőbb regénye; lélegzetelállító versenyfutás az idővel, amely már az első oldalon rabul ejti az olvasót, és el sem ereszti a befejezésig.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!