Szekeres Viktor

A NatGeo mutatja be Leonardo DiCaprio filmjét

A DiCaprio-féle dokumentumfilmet itthon is láthatják a NatGeo nézői.

A National Geographic Channel világszerte, így hazánkban is műsorára tűzi az Oscar-díjas színész és környezetvédelmi aktivista, Leonardo DiCaprio egyelőre még cím nélküli dokumentumfilmjét. A filmben a készítők, akik között ott van Fisher Stevens, Brett Ratner, Martin Scorsese és James Packer, arra keresik választ, hogy a társadalom miként mentheti meg az eltűnés szélére került fajokat, ökoszisztémákat és őslakos közösségeket. A film apropója az, hogy az emberi tevékenység ugyanis ma már a Föld legtávolabbi, legritkábban lakott tájain is súlyos károkat okoz, és felborította bolygónk klimatikus egyensúlyát.

A doku a sajtóközlemény szerint "látványos felvételekkel támasztja alá az említett folyamatokat, és a gyakorlatban is megvalósítható módszereket kínál, melyek segíthetik Földünk megmentését." A film interjúalanyai többek között Barack Obama, az Egyesült Államok jelenlegi elnöke, Bill Clinton, az Egyesült Államok volt elnöke, Ban Ki-moon, az ENSZ főtitkára, Ferenc pápa, valamint a NASA vezető kutatói is megtalálhatóak.

A National Geographic Channel tervei szerint a film mozibemutatójára 2016 októberében kerül sor New Yorkban és Los Angeles-ben, majd az alkotást a tévécsatorna világszerte, 171 országban műsorára tűzi. Hazánkban október 30-án, 21 órakor lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Maci biztos lesz benne.