Szekeres Viktor

Az első képek a Jack Reacher 2-ből

Tom Cruise ismét Jack Reacher lesz, és ezt már képek is tanúsítják.

Napjaink egyik legnépszerűbb akciósztárja, Tom Cruise, nemsokára ismét látható lesz Jack Reacherként, mégpedig a tervek szerint október 21-én tervezik bemutatni a filmet. A Jack Reacher: Never Go Backet Ed Zwick rendezte (Ellenállók, Áldozat, Szerelem és más drogok) Richard Wenk forgatókönyve alapján, melyet a rendező és Marshall Herskovitz írt át. A női főszereplő Cobie Smulders, s mellette olyan színészeket láthatunk majd, mint Danika Yarosh, Austin Hebert, Patrick Heusinger, Aldis Hodge, Robert Knepper és Holt McCallany. A New Orleansban felvett filmhez két hivatalos forgatáskép is megjelent a napokban.

Klikk
ide! Klikk
ide!

A történet Lee Child legutóbbi Jack Reacher-regényén, a Never Go Backen alapulna, melyben a főhős meglátogatja régi, virginiai katonai támaszpontját, hogy egykori kolléganőjével vacsorázzon. Ott azonban megtudja, hogy a nőt letartóztatták és kisvártatva őt is bűncselekmény elkövetésével kezdik el vádolni. Reacher szokás szerint ismét kideríteni kényszerül az igazságot a maga, igen erőszakos módszereivel.

2012-ben Tom Cruise-ék sok reményt fűztek a Jack Reacherhöz, azonban a film Amerikában nem nagyon találta meg a közönségét, mindössze 80 millió dolláros bevételt hozott, ami, ha a 60 milliós költségvetést nézzük, nem is volt annyira rossz, de az Amerikán kívül összekalapozott 138 millióhoz képest némiképp eltörpült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    "egykori kolléganőjével vacsorázzon"

    Ha ez van a forgítókönyvben, akkor már is esszenciálisan eltértek a forrásműtől (ami szerintem az egyik leggyengébb Reacher-történet). Az első film is más volt, de azért nagy vonalakban azonos maradt a sztori.
  • cateran #2
    Amen
  • NEXUS6 #1
    Jó kis film volt az első rész. Remélem nem baxszák el.