Szekeres Viktor

Az új mozis scifire is kíváncsi volt a magyar közönség

Korrektül szerepel a mozikban Az 5. hullám.

Amerikában még nem tudni, hogy fog szerepelni a mozikban Az 5. hullám (The 5th Wave) című földönkívülis, megszállós scifi, hiszen csak pénteken kerül bemutatásra, de itthon, az Intercom jóvoltából már múlt hét óta láthatjuk a filmet. És sokan látták is, ugyanis az kifejezetten sikeresen mutatkozott be, csütörtöktől vasárnapig 25 270-en váltottak rá jegyet, ami a hétvégi hazai bevételi toplista ötödik helyére volt elegendő, és 35,3 millió forint bevételt jelentett a forgalmazónak és a moziknak.


A 35 moziban bemutatott film alapjául szolgáló könyv Az ötödik hullám címmel itthon is megjelent. A fülszövege a következő: "Cassie családja túlélte az első és a második hullámot. A harmadik és negyedik viszont már nem kímélte őket. Cassie most az ötödik hullámmal néz farkasszemet: vagy öl, vagy megölik. "Csak akkor maradsz életben, ha egyedül maradsz" - ez a meggyőződése. De aztán találkozik Evannel, aki elbűvölő és titokzatos, és egyedül ő segíthet Cassie-nek, hogy valóra váltsa az öccsének tett ígéretét. A lány választásra kényszerül bizalom és csüggedés, harc és megadás, élet és halál között."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • e98ff #8
    Csak az a mi bajunk, hogy nem nekünk szól a film. Szerintem a young adultok kajálni fogják ezt is, meg a következő negyven "fiatal csajszi keresi a helyét a világban, közben választania kell a jóképű jófiú és a macsó roszfiú közül, és btw megmentik közben a világot is" kliséhalmazt is.
  • kissssss #7
    kik nem bírják ki?
  • jkedzs #6
    SHIT
  • molnibalage83 #5
    Csak egy újabb vérgáz YAD film...


    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.20. 15:48:33
  • Kelta #4
    iszonyat gagyi a film..senkinek nem ajánlanám
    koppintás minden eleme, és full kretén történet..iszonyat bugyuta dolgok...
    nálam az utóbbi 3 év leggázabb filmje..
  • Dynamic #3
    SW itt is. És nem bírják ki... :P
  • Solten #2
    Meg annal is? Meh...
  • Gauge #1
    Fos SW7 után ki van éhezve az ember egy jó kis sci-fi-re, de sajnos ez még az sw7-nél is rosszabb. Nem kicsit, nagyon.