Szekeres Viktor

Nagydumás komédia taszítja le a trónról a Star Wars 7-et

A Pofázunk és végünk 2 fog odacsapni a Star Wars 7-nek.

Amerikában eddig tartott a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: Force Awakens) uralkodása, hiszen pénteken bemutatásra kerül a Pofázunk és végünk Miamiban (Ride-Along 2) című komédia Ice Cube és Kevin Hart főszereplésével, és minden jel arra mutat, hogy a folytatásfilm jobban fog teljesíteni, mint elődje, ami egyben azt is fogja jelenteni, hogy ezen hétvégén már nem az új Csillagok háborúja-epizódra fogják eladni a legtöbb jegyet Amerikában.

A Pofázunk és végünk (Ride-Along) 2014-ben került bemutatásra, mindössze 25 millió dollárból készült, de Kevin Hartnak köszönhetően hatalmas tömegeket mozgatott meg, és 3 nap alatt 41 milliós bevételt produkált, s végül 135 millió dollárig jutott. Jellemző módon az Amerikán kívüli bevétele a filmnek 20 millió dollár alatt maradt. Márpedig ez azt jelenti, hogy a hosszú hétvégén így a négy hete uralkodó Star Wars-film a második helyre fog szorulni (vagy A visszatérő mögött a harmadikra), hiszen az már egy hete is "csak" 42 milliós bevételt produkált hétvégén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    7-8 millióval tényleg több bevételt termelt. Csak épp a Star Wars egy hónapja van műsoron. Az első része világszerte hozott 154 milliót, annak jó részét is otthon, külföldön a kutya se volt rá kíváncsi.

    A cikk íme mondjuk béna, mert a trónról aligha taszítja le, jó ha összesen összeszed annyit, mint a Star Wars az első hétvégén, bár az első részt ehhez jócskán felül kéne múlni.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2016.01.18. 11:05:52
  • Jackal #3
    Jövő időben van fogalmzva. Szokásos pr cikk.
  • zetortraktor #2
    Ööö, ezt nem elhinni kell. Többen nézték meg. Pont.

    Vagy te tényleg azt hitted, hogy egy rossz filmet nem néznek meg sokan? Komolyan? Inkább fordítva szokott lenni. Az igazán jó filmeket nézik meg kevesen. A szemétre sokan vevők.
  • Jackal #1
    Hihető cikk egy gagyi "vígjátékról"... (Rottentomatos: 15%)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.17. 12:40:28