Szekeres Viktor

Húzós lett A függetlenség napja 2 első előzetese

Az ID4 második része is megkapta az előzetesét.

Minden stúdió az új Star Wars-epizód kópiái előtt akarja bemutatni új filmjének előzetesét, így nem meglepő, ha elkezdtek ránk zúdulni a nyári nagy durranásnak szánt produkciók eső trailerjei. Fél évvel a premier előtt megérkezett A függetlenség napja második részéhez tartozó is. Az Independence Day: Resurgence amerikai premierjére június 24-én fog sor kerülni.


A 20th Century Fox filmjének egyelőre még nincs meg a magyar premierdátuma, de szinte biztosra vehetjük, hogy világpremier környékén láthatjuk. A Roland Emmerich által rendezett scifi forgatókönyvét a rendező és Dean Devlin, valamint James Vanderbilt, James A.Woods és Nicolas Wright írta. A főbb szerepekben a visszatérő Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch és Vivica A. Fox mellett olyan színészeket láthatunk, mint Liam Hemsworth, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe és Sela Ward

A hivatalos szinopszis első mondata a következő: "Mindig tudtuk, hogy vissza fognak térni." A történet szerint az első földönkívüli attak után talált idegen technológia használatával a Föld nemzeteinek együttműködése révén egy védelmi programot indítanak el a bolygó megvédése céljából. Azonban senki nem készíti fel az emberiséget az idegenek sokkal fejlettebb és váratlanul lecsapó haderejére, mindössze pár bátor férfi és nő képes arra, hogy megmentse a világunkat a pusztulástól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dbali #36
    Bakker az ilyen filmekben millió kis hibát lehet találni, de csak akkor, ha keresi az ember. Ezek csak FILMEK és nem szimulációk...semmi értelme nem lenne valósághűre csinálni, mert tudjuk, hogy nulla esélye lenne az emberiségnek. Meg azért annyira ne szakértőzzünk már, hogy "milyen pajzsot használhattak" meg "milyen technológiával maradtak a levegőben"...
  • Sequoyah #35
    A fuzios eromuvekben is magneses terrel tartjak sikeresen tavol a millio fokos plazmat a faltol, igy a fizikai fal nem melegszik tul.
    A rontgensugarzas megfogasaban pedig semmi sci-fi nincsen, egy vekony olomreteg kell hozza es kesz. A mai emberisegnek is legalabb 50 eves tapasztalata van ebben a temaban.

    A fizikanak egyaltalan nem mond igy ellent, csak az a kerdes, hogy eleg eros vedelmet tudnak-e epiteni a mar ma is rendelkezesre allo technikabol. De amelyik faj 500 kilometeres urhajot tud epiteni, attol egy ilyet is kinezek:)
  • DontKillMe #34
    Ennyire tré minőségű 1080p videót az életben nem láttam.
  • A1274815 #33
    "Ha kepesek a gravitaciot szabalyozni, akkor a rontgen-sugarzast mar gyerekjatek megfogni. Akar energiapajzzsal (amirol ugye nem tudjuk hogyan mukodik), akar a jooreg fizikai pajzzsal. Eleg ha olyan primitiv a megoldas, mint olom a kulso burkolatban:) "

    Aha, akkor rosszhírem van, mert abban az esetben a pajzsod fog többmillió kelvinre felmelegedni. Ha valamit megfogsz az hővé alakul. Ha garvitációval jáétszasz, hogy megfogd a röntgen sugarat, akkor ahoz mini feketelyukakat kell létrehoznod, akkor, meg már nem kell atombomba, mert az ürhajó, miutrán megette az űrhajót megeszi a naprendszert is. Nem beszélve arról az aprócska problémáról, hogy viszont a hagyományos fény át ment azon a hűde kemény energia pajzson, mint ahogy a saját ürhajóik is. Amúgy azok az UFO-k ott hol is szabályozták a gravitációt, a filmben nem láttam annak jelét?
  • Jackal #32
    Chrome. Mostmár látszik nekem is.
  • ostoros #30
    Érdekes, nekem eddig is ott volt. Milyen böngészőt használsz?
  • Jackal #29
    Köszönöm, nem akarod te írni ezentúl a cikkeket?
  • Phara #28
    Igen csak neked.Van egy youtube link.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.12.18. 09:20:42
  • Sequoyah #27
    Ha kepesek a gravitaciot szabalyozni, akkor a rontgen-sugarzast mar gyerekjatek megfogni. Akar energiapajzzsal (amirol ugye nem tudjuk hogyan mukodik), akar a jooreg fizikai pajzzsal. Eleg ha olyan primitiv a megoldas, mint olom a kulso burkolatban:)
  • Jackal #26
    Csak nekem hiányzik a cikkből egy video beágyazás, vagy legalább egy rohadt link az előzeteshez?