Szekeres Viktor

Így reklámozták a The Walking Dead alatt Leonardo DiCaprio új filmját

Új előzetest kapott A visszatérő.

A világ egyik legtermészetesebb dolga, hogy ha valaki a fiatalok körében legnézettebb tévésorozat reklámszünetében hirdeti a termékét, s bizony egy The Walking Dead-epizód alatt erre bőven is van lehetőség, hogy 6 reklámszünetet is tart az AMC csatorna a rész sugárzása közben. Vasárnap az egyik reklámszünet első reklámja egy filmet hirdetett, mégpedig a Leonardo DiCaprio-féle A visszatérőt (The Revenant) - íme az új jeleneteket is tartalmazó 1 perces promó.


A filmben DiCaprio egy prémvadászt fog játszani, akit szétmarcangol egy grizzly medve, majd ráadásul még ki is rabolják és sorsára hagyják társai. A 19. században játszódó történet szerint a főhős túléli a történteket és bosszút áll az őt cserben hagyókon. További szereplők: Domhnall Gleeson és Will Poulter. Az Oscar-kedvenc Alejandro González Iñárritu által rendezett film, melynek forgatókönyvét a Mark L. Smith írta Michael Punke regénye alapján, karácsonykor kerül bemutatásra sor Amerikában limitált kópiaszám mellett, majd két héttel később, január nyolcadikán széles körben is terjesztésre kerül. A hazai premierre január 14-én kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #3
    Lehet, hogy túl fiatal még, úgy vannak vele, hogy majd legközelebb.
    (Meg ugye idén lesz egy Tarantino film is abban meg azért ott van az Oscar esély színész kategóriában szerintem)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.01. 15:22:25
  • zetortraktor #2
    Többet is, de rég rossz lenne, ha valaki azért kapna Oscart, mert megérdemli - épp emiatt szoktak hisztizni sokan. Nem volt szerencséje, hogy hiába volt sokszor rohadt jó, mindig volt valaki, aki egy fokkal jobb volt szerintük, mcconaughey, whitaker, foxx vagy tommy lee jones. Talán majd most, de most is elég kemény lesz a konkurencia.
  • Ragnaar #1
    Nem tudom, szerintem ez a film lehet, hogy jó lesz. (DiCaprio meg simán megérdemelne már egy Osart.)