Szekeres Viktor

Az év egyik legjobb előzetesét kap DiCaprio új filmje

Így kell filmet reklámozni?

Mese nincs, a The Revenant második előzetese is pazarul sikerült. Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen az Alejandro Gonzalez Inarritu rendezett alkotás már elég régóta várt és Oscar-esélyes is, és nem csak azért, mert a rendezőnek eddig öt filmjéből négyet jelöltek az amerikai filmes akadémia díjára. A The Revenantban DiCaprio egy prémvadászt fog játszani, akit szétmarcangol egy grizzly medve, majd ráadásul még ki is rabolják és sorsára hagyják társai. A 19. században játszódó történet szerint DiCaprio karaktere túléli a történteket és bosszút áll az őt cserben hagyókon. További szereplők: Domhnall Gleeson és Will Poulter.


A rendező és Mark L. Smith által Michael Punke regénye alapján írt forgatókönyvből készített alkotás bemutatójára karácsonykor kerül sor Amerikában limitált kópiaszám mellett, majd két héttel később, január nyolcadikán széles körben is terjesztésre kerül. Itthon A visszatérő címen valamikor a jövő év elején nézhetjük meg a filmet a multiplexekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kapeti07 #5
    "További szereplők: Domhnall Gleeson és Will Poulter"

    Azért érdekes, hogy Tom Hardy nevét az egész cikkből hogy lehetett kihagyni. A trailer-ben is látszik, hogy benne van a filmben.
  • Ender Wiggin #4
    "Az év egyik legjobb előzetesét kap DiCaprio új filmje"

    Magyarni nem tudol, az sicher.
  • Cickány90 #2
    Öhm, valószínűleg megmentik, mielőtt megölné, de így is félholt lesz a végére.
  • KoLaMan #1
    Szétmarcangolja egy grizzly medve és túléli. Jóvan...