Szekeres Viktor

Másfél év múlva láthatjuk a Setét torony-sorozat első részét

Ha 2017, akkor Setét torony?

Eredetileg úgy volt, hogy a Warner Bros. stúdió adaptálhatja a Stephen King-féle Setét torony-sorozatot mozgóképre, ráadásul a terv az volt, hogy a filmeket tévésorozatos évadokkal kötnék össze. Azonban a Ron Howard által istápolt produkció a túlzottnak tartott költségvetés miatt összeomlott, és a jogok a Universal stúdióhoz kerültek át. Ott is éldegélt egy keveset a projekt, majd új is tovább passzolták, így Roland kalandjainak új tulajdonosa a Sony Pictures lett.

Itt minden jel szerint pedig már meg fog valósulni az adaptáció. S bár egyelőre a produkció részletei még nem ismertek, s szereposztás sincs, de az kiderült, hogy az első rész 2017. január 13-án kerülhet bemutatásra az amerikai mozikban. A legutóbbi információk szerint a stúdió és a producerek kivetették a hálójukat Nikolaj Arcelre, őt kívánják megszerezni a rendezőnek. Arcel eddig skandináv filmeket jegyzett, legutóbb az Oscarra is jelölt Egy veszedelmes viszonyt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #1
    Elolvastam annak idején a könyvet és nem igazán voltam hasra esve tőle. Ez afféle szárnypróbálgatás volt, amit Stephen King a fantasy világában tett. Ettől persze még ki lehet hozni belőle valami jót.