Szekeres Viktor

Az előzetes után kötelezővé vált Leonardo DiCaprio új filmje

Inarritu + DiCaprio = The Revenant.

A 20th Century Fox fű alatt kiadta a The Revenant első előzetesét, melyet hírük/cikkünk eladhatósága miatt sok filmes lap emleget Leonardo DiCaprio új filmjeként, azonban a projekt nem ezért számított már előzetesen is igen biztatónak, hanem azért, mert rendezője nem más, mint az az Alejandro Gonzalez Inarritu, akinek eddig ötből 4 filmje (Korcs szerelmek, Bábel, Biutiful, Dirdman) kapott Oscar-jelölést a legfontosabb kategóriában, de az IMDb osztályzatai szerint az a bizonyos kimaradó ötödik, a 21 gramm is jobban sikerült, mint az említettek némelyike.


Inarritu eddig tehát képtelen volt hibázni - és miért most kerülne sor erre? A The Revenantban DiCaprio egy prémvadászt fog játszani, akit szétmarcangol egy grizzly medve, majd ráadásul még ki is rabolják és sorsára hagyják társai. A 19. században játszódó történet szerint DiCaprio karaktere túléli a történteket és bosszút áll az őt cserben hagyókon. További szereplők: Domhnall Gleeson és Will Poulter.

A rendező és Mark L. Smith által Michael Punke regénye alapján írt forgatókönyvből készített alkotás bemutatójára karácsonykor kerül sor Amerikában limitált kópiaszám mellett, majd két héttel később, január nyolcadikán széles körben is terjesztésre kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #6
    Tom Hardy-t elég gáz, mondhatni dilettáns cikiség volt kihagyni a szereposztásból, aki e filmben egyrészt lejátssza Caprio-t, másrészt meg mára már legalább akkora sztár mint ő, ha nem nagyobb...
  • Ragnaar #5
    Ez melyik film ? Az éljen a szabaccsá, csak előbb indiánokat kiircsa ?
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.20. 13:55:15
  • kalapos01 #4
    A Titanic marha jó film, a Romeó és Júlia meg kiváltképp az - Cameron is, Luhrmann is zseni. A Titanic persze érthető, ha valakinek nem jön be, de a RJ? Komolyan?
  • sempronius18 #3
    Akkor még fiatal volt Leo és kellett a pénz.
  • Katalizátor #2
    Titanicra sokan nem mondanák. Rómeó és Júliára meg pláne nem...
  • Etinger #1
    kb minden DiCaprio film az.