Szekeres Viktor

Előzetest kapott a legújabb világvége thriller

Végre láthatjuk, hogy milyen lesz a Z for Zachariah.

Úgy tűnik, a kisebb filmek esetében nem akarják a forgalmazók elnyújtani a reklámkampány idejét, s ennek köszönhetően a Roadside Attractions csak tegnap mutatta be a Z for Zachariah című posztapokaliptikus film első előzetesét, mely alapján egy ígéretes produkcióról van szó. Persze ez nem meglepő, mert az Amerikában augusztus 21-én bemutatásra kerülő filmet először a Sundance filmfesztiválon mutatták be, s oda nem igénytelen popcorn mozikat szoktak szánni.


A nukleáris háború után játszódó Z for Zachariah főszereplője Margot Robbie, akit nemrég a Fókusz - A látszat csalban, valamint A Wall Street farkasában láthattunk, mellette pedig Chiwetel Ejiofor és Chris Pine fog feltűnni. A filmet az a Craig Zobel rendezte, aki 2007-ben a Sztárkeresővel debütált, majd 2012-ben a Szolgálatkészséget láthattuk tőle. A film forgatókönyvét Nissar Modi írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #4
    "először a Sundance filmfesztiválon mutatták be, s oda nem igénytelen popcorn mozikat szoktak szánni." Hanem azokat a szar filmeket amik annyira rosszak, hogy már művészinek lehet nevezni. (tisztelet a kivételnek sokévente egyszer... részemről pl. a Raid)
  • sárkánylovag #3
    Ez témáját tekintve hasonló mint a Last man in Earth.
    Csak míg az vicces ez inkább Romantikus.
    A posztapokaliptikus világ itt csak egy színpadi háttérkép.
  • Serutekin #2
    Mi ez a fos vámpírpornó utánzat. Elég legyen már ezekből....
  • Ender Wiggin #1
    aszittem a matthew fox-féle extinction a legújabb világvége (zombi) treiller...