Szekeres Viktor

Gundel Takács Gábor lett a legjobb férfi műsorvezető

A tavalyi év után immár másodszor választották az év műsorvezetőjének Gundel Takács Gábort.

A Televíziós Újságírók Díját tavaly alapította azzal a céllal pár netes és nyomtatott sajtótermék, hogy minőségi mércét adjanak a legnépszerűbb hazai tévéműsoroknak és készítőiknek. Az alapítók hangsúlyozták, hogy klasszikus kritikai attitűdöt képviselve, és nem a nézettségi adatok alapján szavazzák meg az elismerést. A tévés szakújságírók díját idén hétfőn a Pesti Vigadóban adták át.

A legjobb férfi tévés műsorvezető Gundel Takács Gábor lett, akit másodszor nyerte el a díjat, a nők között pedig Ördög Nóra nyert. A nagyszabású showműsor kategóriában a Sztárban sztár című TV2-es valóságshow nyert, a vetélkedőt között is egy valóságshow, az RTL Klubos A konyhafőnök diadalmaskodott, míg a legjobb magyar tévésorozat címét a Terápia 2. évadának alkotógárdája mondhatja magáénak. A stand-up comedy vagy talk show kategóriában az évek óta mélyponton lévő Showder Klub (RTL II) nyert. A legjobb színésznőnek járó díjat Gubík Ági (Barátok közt), a legjobb színésznek járót pedig Mácsai Pál (Terápia) kapta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaba23 #3
    Mit lehet utána csinálni? Mi az amitől kiemelkedő?
    Jah és tényleg egyéniség, de győzike, meg pákó is azok...
    Utoljára szerkesztette: shaba23, 2015.07.30. 18:23:27
  • Lacee86 #2
    A kedvedért majd a szépkiejtési verseny győztesét tesszük be a következő vb-re. Aki nem szereti Gundelt, úgyis talál vmi hülye kifogást (nem célzás, ááá), de azért utána lehet csinálni. Szerintem igen is egyéniség, és szegényebb lenne a média nélküle.
  • es4 #1
    VB-ét aki így közvetíti hogy a nyolc helyet nyóc meg még sorolhatnám az hogy lesz a legjobb műsorvezető? Ja tudom már talán a származása miatt. :)