Szekeres Viktor

Brutálisan néz ki az új mozis Joker - itt az első hivatalos kép

Ismét Oscar-díjas színészre bízták Joker eljátszását. Megérkezett róla az első hivatalos kép.

Korábban már több forgatási fotó is kiszivárgott Jared Letóról, aki Jack Nicholson és Heath Ledger után eljátszhatja a DC-s képregényes univerzum egyik legikonikusabb rosszfiúját, Jokert, így akkora meglepetés nem érte azokat, akik követik a filmes híradásokat. De a többieknek mindenképp újdonság lehet a karakterről kiadott fotó, melyen végre nem csak a fehér arcot és a zöld hajat láthatjuk.

Joker a Suice Squad című filmben fog feltűnni legközelebb. A DC-univerzum rosszfiúiból álló csapatról szóló filmet David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs, Harag) rendezi és 2016. augusztus ötödikén kerülhet bemutatásra a mozikban. Az Öngyilkos Osztagban Will Smith lesz Deadshot, Joel Kinnaman alakíthatja Rick Flagget, Margot Robbie Harley Quinnt, Jai Courtney Captain Boomerangot, Cara Delevingne Enchantresst, Viola Davis pedig Amanda Wallert. További szereplők: Jay Hernandez, Adam Beach, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale és Common.

A Robert Kanigher és Ross Andru által alkotott Suicide Squad először 1959-ben mutatkozott be a közönség előtt képregény formájában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #20
    Mind a kettő megfelelő volt a maga kis világában. A Burton féle gótikus hangulatban tökéletes volt az a fajta Joker. A Nolan féle "realisztikus" filmekben pedig a HL féle Joker volt az ász... Halála vagy nem halála HL zseniális új Jokert hozott létre. Hiszen addig jobbára tényleg egy őrült bohóc volt.. egy tipikus képregényfigura. HL megmutatta hogy milyen lenne ha Joker létező személy lenne.

    Ez a Jared Leto féle travi minden lesz csak Joker nem. Valószínűleg meg fogom nézni a filmet, de hogy nem moziban az biztos (a többit ott néztem).
  • Paddy #19
    A Burton-féle Batmanok óta nem került úgy denevér film a moziba, hogy ne láttam volna+a képregényekből meg volt az összes szám (a külföldieket pedig még most is olvasom), így képben vagyok Joker személyét illetően. Számomra nem HL halála dobta fel a figurát, hanem ahogy alakította, kidolgozta, vászonra vitte. Mások szerint pedig a Burton Joker az etalon. Tagadhatatlan, hogy az is egy nagyon profi alakítás+annak a Jokernek a szinkronhangja lett a magyar filmtörténetben a legtökéletesebb.:)
  • cateran #18
    Ez roppant valoszinutlen, leven az 1. resz kelloen jol sikerult ahhoz, hogy a 2. resz is erdeklodesre tarthasson szamot, bar vitathatatlan, hogy HL halala dobott rajta.
    Amugy eredeti hannggal kell nezni (bar a magyar szinkron sem rossz) es kijon, hogy mennyire jo lett az a The Joker altala eljatszva (valoban az az orult zseni, akit szo nelkul kovetnek a gothami alvilag figurai)
  • Zombee #17
    De csak mert meghalt, meg nagy hype volt a film körül, amúgy talán nem is láttad volna.
  • Paddy #16
    Eddig a HL által életre keltett Joker figura volt számomra a legjobb.
  • Zsoltee_a_bator #15
    Valamit megis kellett csinalni vele:
  • Loál János #14
    Jaja, brutálisan szar. :-|
  • Willenbrock #13
    Mint egy drogos pszichopata.
  • A1274815 #12
    Ja ez egy széttetovált-hülye-gyerek így elsőre.

    Akkor már inkább legyen, Jack vagy Ledger klón vagy a kettő kombinációja.
    Utoljára szerkesztette: A1274815, 2015.04.27. 19:24:29
  • Szefmester #11
    Ez borzalmas...

    Nem Jack vagy Heath klón kell, hanem Joker. Bocsánat.. A Joker!
    Ez inkább néz ki valami elkaffantott Mansont utánzó pojácának mint egy zseniális őrültnek.