Szekeres Viktor

Megvan a Wonder Woman-mozifilm új rendezője

Michelle McLarent Patty Jenkins váltja a Wonder Woman rendezői székében.

Mint ismeretes, alig pár napja Michelle McLaren távozott a Warner DC-s képregény-filmjének, a Wonder Womannek a rendezői székéből - a felek kreatív nézeteltérésekre hivatkoztak. A stúdió expressz tempóban kezdte meg utódja keresését, s hamar mg is találta - egy másik tévés rendezőnő személyében. Illetve Patty Jenkins csak némi túlzással nevezhető tévés rendezőnek, hiszen hat epizódot rendezett eddig olyan sorozatokból, mint a Gyilkosság, a Törtetők vagy Az ítélet: család, szemben McLaren több tucat részével, azonban ő elmondhatja magáról, hogy mozis tapasztalata is van, hiszen 2003-ban ő készítette el A rém című filmet, melyért Charlize Theron Oscar-díjat kapott.

Érdekesség, hogy Patty Jenkins neve a szuperhősös képregény-filmek kedvelői számára sem ismeretlen, hiszen egy ideig úgy volt, hogy ő rendezi a Marvel Studios számára a Thor: Sötét világot, csak éppen idővel kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva kénytelen volt passzolni a feladatot, amit később egy másik tévés rendező, Alan Taylor kapott meg, aki kudarcot vallott vele, gyenge filmet tett le az asztalra.

A Wonder Woman, azaz a Csodanő főszereplője természetesen továbbra is Gal Gadot marad, őt először 2016. márciusában láthatjuk a karakter bőrében a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban, a rá szabott mozifilm pedig Amerikában 2017. június 23-án kerül bemutatásra a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #5
    A Thor filmek semmivel nem gyengébbek, mint az Amerikakapitányok, Vasemberek, Pókemberek, Avengers, Galaxis őrzői ... és a Wonder woman pont olyan lesz színvonalban mint az előbbiek. A szuperhősös sztorikban ennyi van.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.20. 13:07:52
  • RAZOR27 #4
    Bárki is hagyta ott a thor 2-nek nevezett kutyaszart, nagyot nőtt a szememben kezdésnek. Reméljük jól sikerül majd a WW film.
  • Al Ashrad #3
    Szia, 28. Miért? Hozzászólásom alapján úgy gondoltad, óvodás vagyok? Csak a fiatalok szerethetik a Thor filmeket? Nem mondom, hogy fantasztikus a film, vagy, hogy benne lenne a Top 10 filmek között, de azt, hogy gyenge lett, azt erős túlzásnak érzem. Számomra szórakoztató volt. Egyébként kétféle vélemény lehet egy filmmel kapcsolatban, nézői, illetve kritikai vélemény. Az imdb-n 7.1 ponton áll a film. Az én felfogásom szerint, ami 7 pont felett teljesít, az jó film. De legalábbis a pontszám azt jelenti, hogy az embereknek tetszett, hiszen jó pontot adtak rá, még ha nem is kimagasló pontot. A kritikai vélemény 54%, ami szintén nem rossz eredmény, hiszen ez az összegzés máshogy működik.
    Tehát, ha egy mezei (értsd: senki) cikkíró kijelenti, hogy a film gyenge lett, akkor hadd ne kelljen már azt tényként értelmezni, sőt, úgy gondolom kötelező is kimondani, hogy a cikkíró téved.
  • kalapos01 #2
    szia. hány éves vagy?
  • Al Ashrad #1
    A Thor Sötét Világ miért is gyenge film?