Szekeres Viktor

Vasárnap indul a Petőfi TV

Március 15-én megkezdi adását az MTVA-s Petőfi TV.

Buda Márton műsorában, a Talpra Magyarban mutatkozott be az a hat fiatal műsorvezető, akiket mostantól a Petőfi TV-n láthatnak a nézők március 15-étől. A tévések hétfőtől vasárnapig mindennap este 8-tól fél 11-ig jelentkeznek a korábbi M2-es csatornán az Én vagyok itt kereten belül az A38 Hajóról. A műsorban koncertekről, színházi előadásokról, valamint filmekről tudósítanak majd, de emellett a fiatalok életének valamennyi területét érintő kérdésekkel is foglalkoznak,

Tatár Csilla a Dal háziasszonyaként debütált a köztelevízióban, ezúttal pedig a Petőfi TV arcaként folytatja munkáját. Rajta kívül Rátonyi Krisztinát láthatja majd a közönség, őt a Noé barátaiból, A legokosabb osztályból, valamint a Bízunk benned! című vetélkedőből már jól ismerhetik a nézők. A harmadik műsorvezető Galán Angéla lesz, aki korábban a köztévé Angi jelenti című magazinműsorában volt látható. Mellettük új arcok tűnnek fel műsorvezetőként: Rátonyi mellett Fodor Imre, az M3 csatorna korábbi arca, Tatár mellett Kerekes Péter debütál, míg Galán Jakab Márkkal, a Színművészeti Egyetem hallgatójával számol be a fiatalokat érintő kérdésekről.

A Petőfi TV napközben gyerekműsorokat fog sugározni, míg este fél 11-től olyan sorozatokat, mint a Gyilkosság, a Borgiák, a Camelot, és az Egyszer volt, hol nem volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!