Szekeres Viktor

Újabb 80-as évekbeli klasszikust dolgoznak fel tévésorozattá

Tévésorozat formájában folytatódhat a Cameron Crowe-féle Mondhatsz akármit.

Nem telik el hét anélkül, hogy ne számolnánk be egy klasszikus film tévés feldolgozási kísérletéről. Múlt héten az derült ki, hogy az HBO dolgozik egy Amerikában-tévésorozaton, most pedig arról számolhatunk be, hogy 80-as évek végének egyik legmeghatározóbb filmje, a Mondhatsz akármit (Say Anything) kerülhet terítékre. Cameron Crowe John Cusack főszereplésével forgatott klasszikusa komédiaként éledhet újra az NBC csatornán, mely Justin Adler írótól rendelte be a tévésorozat tervének pilotszkriptjét.


Ez azt jelenti, hogy ha megvalósulna a projekt, akkor akár már jövő ősszel bemutatásra kerülhetne a belőle készítendő széria. A tervek szerint a sorozat a jelenben játszódna, de a történések a film után tíz évvel zajlanának. A történet szerint a film főhőseinek élete nem úgy alakult, ahogyan azt eltervezték, Diane már régen szakított Doyle-lal, azonban amikor előbbi meglepetésszerűen hazatér, Lloyd megpróbálja visszaszerezni őt, miközben életét a megfelelő vágányra állítja.

Frissítés: A hír hallatán, az eredeti film rendezője, Cameron Crowe azt írta, hogy megpróbálja megakadályozni a projekt létrejöttét. Nem sokkal később az NBC visszakozott és felfüggesztette a pilot forgatókönyvének berendelését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!