Szekeres Viktor

Kiderült, mi lesz Mel Gibson új filmje

A legutóbbi sikerfilmjét 12 éve jegyző Mel Gibson egy Taken-szerű akciófilmben próbál visszatérni.

Mel Gibson az elmúlt tíz évben mindössze négy mozifilmben szerepelt. Egyrészt azért, mert kisebb fajta szünetet tartott színészi munkásságában, másrészt pedig botrányai miatt is mondhatni nem kívánatos személlyé vált Hollywoodban. Több éves szünetét követően az elég gyenge A sötétség határán című feldolgozásban tért vissza (kritikánk itt), majd a remek A hódkórossal folytatta, hogy utána a Börtönregény következzen, ami ismét csak jól sikerült film lett (kritikánk itt). A sort pedig a tavalyi Machete gyilkol zárta (kritikánk), igaz ebben csak mellékszereplő volt. (Idén a The Expendables - A feláldozhatók 3. részében is vendégeskedni fog egy rövid ideig.)

Gibson következő főszerepe a Deadline információi szerint a Blood Father lehet, amelyet a Halálos közellenséget készítő Jean-Francois Richet jegyez majd. A film története, illetve hangneme a hírek szerint, akárcsak A sötétség határán, némiképp az Elrabolva című Liam Neeson-filmre fog hajazni, hiszen benne Gibson egy egykori elítéltet fog alakítani, akinek meg kell védenie a tőle eltávolodott lányát pár erőszakos kábítószer-kereskedőtől. A forgatókönyvet az a Peter Craig írja, akitől korábban A tolvajok városát láthattuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #7
    Nem, a zsidózást soha nem feledik, akármilyen bódult állapotban is mondja ki valaki. Amúgy kár Gibsonért, rendezőként nagyon jó filmeket csinált, színészként pedig jó forgatókönyveket választott.
  • zetortraktor #6
    A zsidózásnál ezerszer nagyobb gond volt a munkája szempontjából a rendőrségi ügyei, a barátnőjével való viselkedése. Az, hogy miket mondott részegen, mást sem hozott nagy válságba, az ilyesmit simán elfelejtette korábban is Hollywood.
  • fonak #5
    Azért fiatalabb korában eszébe se jutott nyilvánosan zsidózni. Most már ezt is megengedheti magának, már nem fog koldusbotra jutni.
  • Tetsuo #4
    Én inkább rendezőként várom vissza. Sajnos nem tud hazudni a fickó. Mert akinek van egy kis gógyija, az bizony átlátja a helyzetet és tudja, hogy a zsidók így meg úgy, de nem mondja ki nyilvánosan!
    (Pl. a magyar politikában (és szerte a világban) is sokan úgy vélekednek róluk, mint a Jobbikosok, de titkolják, mert nekik a biznisz meg a hatalom fontosabb, mint az igazság.)
    Szóval Gibbson hülye volt, na.
  • zetortraktor #3
    Ja. Milyen jó Jézus volt benne.
  • Camouflage #2
    Lehetne annyi esze, hogy holivuudi szineszkent nem kezd el nagy nyilvanossag elott zsidozni. De ahogy nezem ezt most mar baszhatja. A "The passion of the Christ" 2004-es film. Az a 12 jo lesz 10-nek is.
  • paby88 #1
    Valahol olvastam, hogy mivel nyíltan utálja a zsidókat azért nem engedték be jó pár filmbe.