Szekeres Viktor

Oscar-díjas rendezőt kapott a Mission: Impossible 5

De Palma, Woo, Abrams és Bird után Christopher McQuarrie fogja rendezni a Mission: Impossible legújabb epizódját, melynek főszereplője továbbra is Tom Cruise marad.

Eddig is tudtuk, hogy Christopher McQuarrie esélyes arra, hogy megrendezze a Mission: Impossible-sorozat ötödik epizódját, de az Oscar-díjas forgatókönyvíró a minap meg is erősítette ezt Twitteren. A minden bizonnyal 2015-ben, az év vége felé bemutatásra kerülő film (még nincs hivatalos premierdátum) McQuarrie harmadik rendezése lesz a Hullahegyek, fenegyerek és a Jack Reacher után - és talán az első nagyobb sikere. (Korábbi két filmjét a közönség egyébként pozitívan fogadta, de még véletlenül sem tartotta kiemelkedőnek.)

A józan ész azt diktálja, hogy McQuarrie ne csak a rendezője, hanem az írója is legyen a Mission: Impossible 5-nek, hiszen annak idején íróként kapott Oscar-díjat a Közönséges bűnözőkért, és később még olyan filmek szkriptjét jegyezte, mint a Valkűr, Az utazó vagy Az óriásölő. Az biztos, hogy a rendező előtt nagy feladat áll, hiszen a negyedik rész majdnem 700 millió dollár bevételt produkált világszerte, s ezzel a sorozat legsikeresebb tagja lett. (McQuarrie előtt olyanok rendeztek Mission: Impossible-epizódokat, mint Brian De Palma, John Woo, J.J. Abrams és Brad Bird.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!