Szekeres Viktor

Új csatornahangot igazolt a TV2

Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb szinkronhangja lett a TV2-csoport férfiaknak szóló csatornájának hangja. A PRO4 promói ezentúl Galambos Péter narrációjával kerülnek képernyőre.

Galambos Péter jellegzetes orgánumát számos nagysikerű filmből és sorozatból ismerheti a nagyközönség, neve egybeforrt többek között a Jóbarátok című sorozattal, melyben Ross Geller magyar hangját kölcsönözte, illetve mostanság elég gyakran halljuk afroamerikai szereplők hangjaként. A korábban műsorvezetőként, újságíróként és színházi rendezőként tevékenykedő Galambos ezúttal újabb fába vágta a fejszéjét.

A TV2 szerint Galambos Péter jellegzetes, mindenki számára könnyen beazonosítható orgánumának köszönhetően a promókban még hangsúlyosabbá válik a PRO4 tartalmainak férfias jellege. Az eddigi csatornahang egyébként az adó indulásától kezdve Somogyi Zoltán volt. A TV2-csoport többi csatornahangja változatlan: a fő csatornán leginkább Bognár Tamást hallhatjuk, a FEM3-on Németh Borbálát, a SuperTV2-n pedig Náray Erikát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!