Szekeres Viktor

Újabb visszatérő az Amerika kapitány 2-ben

Samuel L. Jackson, Cobie Smulders és Scarlett Johansson mellett még egy ismert Marvel-karaktert alakító színész biztosan fog feltűnni az Amerika kapitány második részében.

Maximiliano Hernández Twitterén jelentette be, hogy A bosszúállókhoz készített rövidfilmben, az Item 47-ben feltűnő karaktere, Jasper Sitwell ügynük fel fog tűnni az Amerika kapitány-sorozat második epizódjában, a Captain America: The Winter Soldierben. Az Anthony és Joe Russo által rendezendő folytatásra, mely Amerikában 2014. április negyedikén fog moziba kerülni természetesen visszatér Chris Evans és Sebastian Stan, valamint Toby Jones, de olyan Marvel-filmekből ismert színészeket is láthatunk majd, mint Samuel L. Jackson, Cobie Smulders és Scarlett Johansson, de kisebb szerepben Hayley Atwell is látható lesz. "Újoncként" már biztosra vehető Anthony Mackie, Frank Grillo és Emily VanCamp.


Hernandez egyébként még azt is elmondta, hogy Stilwell ügynök sokkal nagyobb szerepet fog kapni az Amerika kapitány 2-ben, mely eleve jóval sötétebb tónusú történet lesz, mint a 2011-ben bemutatott első rész. A színész a forgatókönyv ismeretében egyébként azt is megosztotta követőivel, hogy rengeteg fordulatra és megdöbbenő felfedezésekre lehet számítani a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)