MTI

Blogot és országot cserélnek egy blogverseny győztesei

Tíz napra blogot és országot cserélnek a Big Blog Exchange - A nagy blogcsere elnevezésű nemzetközi blogverseny legjobbjai.

A Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének nemzetközi ernyőszervezete, a Hostelling International (HI) szervezésében a Big Blog Exchange tizenhat győztese június 7. és 17. között "cserélhet életet, lakóhelyet és blogot". A "szenvedélyes, tehetséges és kalandvágyó" bloggerek április 15-ig regisztrálhatnak a www.bigblogexchange.org internetes oldalon, ahol olvasóik és barátaik leadhatják szavazataikat - írja a szervezők közleménye. A verseny célja egy egyedülálló globális blogoszféra, közösség létrehozása, amelynek tagjai a valós életben is tartják a kapcsolatot. A kezdeményezés már száz országból több mint ezer blogger figyelmét felkeltette.

"A győztes bloggerek esélyt kapnak arra, hogy helyet cseréljenek egy másik győztessel. Ezután tíz napot töltenek el a másik országában, ahol tanulhatnak az ott élőkről, a helyi kultúráról, ételekről és környezetről, mi pedig átélhetjük velük az élményeiket a blogjukon keresztül" - idézte a közlemény Mikael Hanssont, a Hostelling International vezérigazgatóját. A győztes bloggereknek, akiknek nevét április 29-én jelenti be a nemzetközi szervezet egy élő online sorshúzás keretében, külföldi tartózkodásuk idejére a Hostelling International zsebpénzt juttat, ezen kívül fedezi az utazási- és szállásköltségeket is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!