Szekeres Viktor

Új előzetes Tom Cruise látványos scifijéhez, a Feledéshez

Egyre jobbak lesznek a Feledés című képregény-adaptáció előzetesei, bár sokan már az előző trailerek megnézése után vagy az alapkoncepció ismeretének tudatában eldöntötték, hogy megnézik a filmet.

Újabb előzetes érkezett Tom Cruise scifijéhez, a Feledéshez (Oblivion). A Universal Pictures a legújabb trailert az amerikai közönség számára mutatja be a mozikban, de a netnek és a videómegosztóknak köszönhetően természetesen mi sem maradunk le róla. Már persze azok, akik újabb részleteket akarnak látni a várt filmből, hiszen a többség valószínűleg kerüli az előzeteseket, meghagyva magának a felfedezés élményét.


A tervek szerint a Feledés Amerikában április 12-től lesz látható IMAX-mozikban, 19-től pedig a hagyományos filmszínházakban - a hazai premierre jelen állás szerint április 11-én kerülhet sor. A film történetével kapcsolatban mindenki tájékozódhat a fenti videóból (jövővilág, az emberiség megmentése), a főszerepben Tom Cruise mellett Olga Kurylenkót, Andrea Riseborough-t, Nikolaj Coster-Waldaut és Melissa Leót láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Én várom, nekem teccik.
  • Hedgehunter #3
    Pontosan, klises szar...
  • morden2 #2
    hát azért kiírhatták volna,a trailer elé, hogy full spoiler az egész
  • Zocsi #1
    Eddig nagyon vártam ezt a filmet. Most kicsit azt érzem, hogy annyi mindenre utalnak ebben a trailer-ben, hogy már meg sem akarom nézni a filmet, mert úgyis klisés szar lesz.