Szekeres Viktor

Mark Hamill is visszatérhet az új Star Wars-epizódra

Nem csak Harrison Ford, hanem Mark Hamill is visszatérhet a hetedik Csillagok háborúja-epizódra. George Lucas legalább is tárgyalásokat kezdeményezett a színésszel.

Múlt héten arról számolhattunk be, hogy Harrison Ford minden bizonnyal aláír a hetedik Csillagok háborúja-mozihoz, most pedig az a hír járja, hogy a készítők lehet, hogy az eredeti trilógiában Luke Skywalkert alakító Mark Hamill részvételére is számítanak. A színész az Entertainment Tonightnak adott egy hosszabb interjút, amiben többek között elmondta, hogy az eredeti trilógia szereplői egyelőre még nem írtak alá hivatalosan az új film(ek)re, azonban megbeszéléseket folytatnak a Lucasfilmmel.

Mivel Michael Arndt forgatókönyve nemsokára elkészül, így a fenti tényből arra lehet következtetni, hogy annak történetében Han Solo, Luke és más régebbi karakterek is helyet fognak kapni hosszabb-rövidebb időre. Hamill elmondta, hogy először csak Lucas volt kíváncsi arra, hogy érdekelné-e őt és társait a szereplés, mondván ha nem vállalják, akkor inkább nem játszatná el mással a legendás karaktereket, inkább kiíratná azokat a szkriptből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)