Szekeres Viktor

Hivatalossá vált: jövő nyáron jön a Jurassic Park 4

A jövő nyár szokás szerint a folytatásoké lesz, érkezik a Transformers 4, az Így neveld a sárkányodat 2, A hobbit 3, A csodálatos pókember 2, A majmok bolygója 2, az új X-Men - és most már a Jurassic Park 4 is.

Sokáig csak pletykákat lehetett olvasni a Jurassic Park-sorozat folytatásával kapcsolatban, és azt, hogy folynak az előkészületek, de arra nem sokan számítottak, amit a Universal Pictures tegnap jelentett be: a Jurassic Park negyedik része már 2014-ben mozikba kerül. Az amerikai bemutató pontos dátuma június 13-a lesz, vagyis a Universal olyan időpontot választott ki, amire még nincs egy premier sem bejelentve. (Meglepő módon még nem kapkodnak a stúdiók a 2014-es nyári időpontok iránt: míg a május majdnem teljesen tele van, júniusra eddig csak az Így neveld a sárkányodat második része, valamint a Transformers 4 van bejelentve.)

Egyelőre még nem tudni, hogy ki fogja rendezni a Jurassic Park 4-et, de az biztosra vehető, hogy Steven Spielberg ott lesz a producerek között, és természetesen a film 3D-ben kerül a közönség elé, hiszen rengeteg animáció lesz benne, aminek általában örülnek az utómunkákat végzők. Egyelőre még arról sem tudni hivatalosan, hogy kinek a forgatókönyve alapján rendezik a filmet, de feltételezhetően Rick Jaffa és Amanda Silver legutóbbi szkriptváltozata lett a befutó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)