Szekeres Viktor

A TV2 már januárban elhozza az ősz amerikai sikersorozatát

A TV2 zsákolta be a tavalyi ősz egyik leginkább várt sorozatát, az Elementaryt, melyet itthon már január végén műsorra tűznek Sherlock és Watson címmel.

A TV2 egy egészen meglepő időpontban, január 26-án, szombaton este 7 órakor mutatja be a Sherlock és Watson című krimisorozatot, mely az ősszel indult amerikai sorozatok legnézettebbjének számít. Az eredetiben Elementary címre hallgató széria legutóbbi epizódját odakint több, mint 11 millióan látták, és elemzők szerint már most biztosra lehet venni, hogy folytatódni fog jövőre, és nem vár rá megszűnés az első szezont követően.


A Sherlock és Watson természetesen Sherlock Holmes és Watson doktor története, azonban mindezt modern környezetben és New Yorkban tálalják a készítők. Holmes-ot az angol Jonny Lee Miller alakítja, Joan Watsont pedig Lucy Liu, kettejük mellett még Aidan Quinn kapott fontosabb szerepet, hogy a rendőrségi köröket is képviselje valaki. Az amerikai CBS csatorna egyébként olyannyira elégedett a sorozatával, hogy annak egyik epizódját kiválasztott, hogy az NFL nagydöntőjét, a Super Bowlt követő időpontban tűzze adására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)