Szekeres Viktor

A DIGI az HBO-t is kihajítja?

Lehet, hogy a Discovery csatornái után az HBO adóit is elveszíti a DIGI, ugyanis a két fél között az év végén lejáró szerződés egyelőre még nem került megújításra.

Újabb nyugtalanító hírek jelentek meg a DIGI kábelszolgáltatóval kapcsolatban. Az mmonline értesülései szerint ugyanis előfordulhat, hogy a Discovery hazai csatornáit követően a DIGI az HBO adóitól is megválik. Ez persze még nem hivatalos, mindössze esély van rá, mindenesetre az tény, hogy január elsejétől nem szerepel a DIGI műholdas szolgáltatásának csatornakiosztásában a HBO, valamint a társcsatornák, az HBO2, az HBO Comedy és a Cinemax. (Mindez annak köszönhető, hogy a DIGI és az HBO között év végén lejáró szerződés még nem került megújításra.)

A Discovery csatornáinak helyzete a DIGI kínálatában nemhivatalos információk szerint azért lehetetlenült el, mert a DIGI saját életmód és dokumentum csatornáival kívánta helyettesíteni őket. Lehet, hogy hasonló a helyzet az HBO-csatornákkal is, hiszen azokat 2000 forintos előfizetési díj fejében lehet, míg a DIGI novemberben indított filmcsatornáját, a DigiFilmet mindössze 300 forintért. Összehasonításképpen az HBO-adók ma esti programjában olyan filmek találhatóak, mint a Rossz tanár, a Mr. Popper pingvinjei, a Veronika meg akar halni, valamint a Treme, a Terápia és a Gengszterkorzó című sorozatok, míg a DigiFilm ma a Szép kis páros után a Blitzet és a Képtelen képregényt fogja adni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spakly #5
    nem rossz de nem mindenhol van . amugy ez is csaloka mert az elsö 3 honapban ennyi.
  • spakly #4
    egykutya mindkettö nem kár érte. a digifilm most még türhetö mert ujdonság. a hbo már régen szar az állando ismétléseikkel. 2 forintot nem ér egyik sem. a netröl mindent le lehet szedni jobb minöségben akár.."hd" ban is. a discovery csatikat jobban sajnálom. a digi a legolcsobb szolg de sajna a szolgáltatás összetétele nem a legjobb. müholdon.
  • bm823 #2
    Te még mindig itt jársz? Utoljára 10 éve vitatkoztunk ezen, hogy miért van a hbo-n minden 5x. Ha szerinted a DigiFilm pótolja a HBO csatornáit, akkor gratulálok!

    Nem vagyok digis, de remélem majd valaki az orrukra koppint. Aki előfizetett, az nem erre a szolgáltatásra fizetett elő! Persze a hűségidő kötelez...
  • Ayma #1
    Újabb nyugtalanító hírek...szerintem inkább jó, újabb olyan drága feleslegtől szabadulnak meg amin ötször leadják ugyanazt a műsort naponta.