Szekeres Viktor

Máris lecsaptak a Discovery Channelre

A DIGI nemrég szakított a magyar Discovery csatornáival, ma pedig a Discovery frappánsan vágott vissza a kábelszolgáltatónak, hiszen a konkurenciával kötött szerződést.

A UPC Magyarország és a Discovery Networks CEEMEA a mai napon bejelentette, hogy hosszú távú megállapodást kötöttek arról, hogy a UPC ezentúl a Discovery Networks teljes tévécsatorna portfolióját szerepelteti digitális kábeltelevíziós kínálatában. A UPC előfizetői így hamarosan a már megszokott Discovery Channel és az Animal Planet mellett a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigation Discovery és a TLC csatornákat is láthatják, sőt a Discovery HD Showcase mellett az Animal Planet HD is elérhető lesz.

Annak érdekében, hogy az új tartalmak már a karácsonyi időszakban is minél több érdeklődő néző számára láthatóak legyenek, a UPC december 11-étől tesztjelleggel minden digitális kábeltelevíziós előfizető számára elérhetővé teszi az összes Discovery-csatornát. Így január 15-ig a digitális alapcsomag előfizetői is láthatják a Discovery Networks teljes csatornakínálatát. 2013. január 15-étől azután a Discovery Channel, az Animal Planet, a TLC és az ID Investigation Discovery a digital bronze alapcsomagban, míg a Discovery World és a Discovery Science pedig a digital gold csomagban lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #1
    Bezzeg a kibebaszott Silver csomagot le se szarják...(már elnézést a stílusért)
    Felvásároltak tucatnyi település hálózatát és semmi fejlesztés, max az árral vacakolnak egy kicsit.