Szekeres Viktor

Siker vagy bukás lesz a Jankó, az óriásölő? Itt a mese-fantasy új előzetese

Majd egy év elteltével új előzetest kapott a Jack The Giant Slayer, és még mindig nem egyszerű megmondani, hogy az igen drága film sikert fog-e aratni, vagy csúnyán elhasal.

Hogy fog szerepelni a film a mozikban?
  • Siker lesz.
  • Bukni fog.
Idén már láthattunk két Hófehérke-filmet is, a jövő évet pedig egy Jancsi és Juliskával, valamint egy Ózzal fogjuk kezdeni, de azt követően nem sokkal érkezni fog a mozikba a Jack The Giant Slayer, melyet Jankó, az óriásölőként is fordíthatnánk, hiszen egyelőre még nincs hivatalos magyar címe. Azt viszont már tudjuk, hogy a filmet március 21-én fogja itthon bemutatni az Intercom - természetesen 3D-ben. (A premierre az amerikai bemutató után három héttel kerül sor.)


Érdekel a Jack The Giant Slayer?
  • Igen.
  • Nem.
Aki akarja, az előzetest összevetheti a tavaly decemberi trailerrel, melyből egyébként az is kiderül, hogy a Bryan Singer által rendezett filmet más címen eredetileg idén júniusban tervezték bemutatni, csak év elején majd egy esztendővel eltolták a premiert. A 3D-ben is megtekinthető filmben olyan színészeket láthatunk majd, mint Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson és Ewan McGregor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #12
    Ez a film meglepő ezt mondani: Jó!!! Viszont kizárólag csak fantasy kedvelőknek. Százszor lenyomja a Hobbit három trollos jelenenét és a csaták is jók és rengeteg poén odaszegez még a kamerás változathoz is.
  • Zombee #11
    Mi akadálya van annak, hogy ez is azt a címet kapja?
    Amúgy vicces látni Stanley Tuccit hajjal, Ewan McGregor újra lovag, az óriások nem annyira jók, és Warvick Davies is benne lesz. Meg Bill Nighty és Ian McShane, szóval akár még jó is lehet.
    Amúgy nem értem, mi a meglepő abban, ha egy régi történetnek több népnél több változata is van...? A történet számos változata ott van a kelta, frank, breton és északi viking mondavilágban is. Én azért a közös eredetet sem zárnám ki, Észak-Európa ugyebár kapcsolatban állt az elő-ázsiai sztyeppékkel, nem volt igazi természetes akadály, ami ezt meggátolhatta volna, onnan meg már oda-vissza megvolt a kapcsolat az Urál túlsó oldalával. Akárhonnan is származhat a történet, ezt már a büdös életbe nem mondja meg senki.
  • cateran #10
    Dafaq ez a szar? Koze nincs a Jack the Giant Killerhez, ami 1 Arthur kiraly koraban jatszodo jo veres, kardos-baszos tortenet. EZ bizony az Egigero Paszuly (Jack and the Beanstalk) 2.0 ami 12 even felulieknek nem ajanlott. Ez nem fantasy, ez mese, ami nem lenne baj, de meg annak is roppant gaz.
  • szurka #9
    Ez a film annyira mű, hogy már fáj. Szinte érzem a műterem szagát: a szereplők annyira elütnek, és külön mozognak az animációkhoz képest, hogy jaj.... B-kategóriás filmekben láthatunk hasonlókat, amikor egy percre sem tudjuk beleélni magunkat a filmbe, és inkább csak mosolygunk azon, ami a képernyőn történik
  • Laza #8
    A stílusa szokás szerint fszkalapos :D
  • AZUL #7
    :)vő már csak ilyen....
  • Garou #6
    Mr Jobbantudom arra akart utalni a maga lenéző módján, hogy az "Égig érő paszuly" története a magyar folklórban az egyik legősibb mese, eredete valószínűleg még a honfoglalás előttre nyúlik vissza. Tehát nem a nyugattól vettük át, mint ahogy ők sem tőlünk, hanem megvolt a saját hasonló történetük.

    Ettől függetlenül még ráismerhetünk benne az égig érő paszulyra, hiszen vannak közös pontok -akár a véletlen okán is. Tehát a "nagyon nem az" sem igaz ebben a formában.
  • kalapos01 #5
    Szerintem inkább az lehet a megoldás, hogy jobban ismerem a témát. Te is megismerheted, nagyon jó a netes irodalma. Nézd meg az előzetest, vagy olvasd el, hogy miképp keletkezett a magyar mese, és hogy mi az eredete ennek. Teljes más a két folklórkör. Mindkettőben van bab, de a szereplők, a karakterek, a történet különbözik.

    Nem ez az egyetlen mese, ami több nép folklórjában hasonló jellemzőkkel bír.
  • AZUL #4
    látom nem volt gyerekszobát, s aki mesét olvasott volna neked...
  • Wittgen #3
    Nálunk, magyaroknál: az.