Szekeres Viktor

Itthonra is érkezik a Zöld Lámpás-tévésorozat

A Cartoon Network egy vadonatúj Gumball csodálatos világa-évaddal várja nézőit decemberben, no meg egy sorozatpremierrel, ugyanis végre itthon is látható lesz a Zöld Lámpás-széria.

A Cartoon Network december elsejétől mind küllemében, mind tartalmában a téli ünnepkört és a karácsonyt fogja idézni, s természetesen premierekre is sor fog kerülni. December 18-tól vadonatúj évaddal jelentkezik a Gumball csodálatos világa, mely egy klasszikus szitkom elemekkel tarkított, váratlan, olykor nonszensz fordulatokban, és vizuális poénokban gazdag animációs vígjáték – rendszerint meghökkentő végkifejlettel.


A fiú nézők nagy örömére a DC Univerzum egyik jól ismert szuperhőse, a Zöld lámpás is bemutatkozik a csatornán a december 13-án induló vadonatúj sorozatban. És hogy a téli szünet teljes legyen, a csatorna december 22-én szombattól január 6-ig minden nap, 09:05 és 17:40 órakor szünidei válogatással kedveskedik a gyerekeknek, amelyben olyan örökzöld karácsonyi műsorok láthatók, mint a Polar Express, a Szabadítsátok ki Willyt! vagy a Scooby-Doo téli epizódjai, a CN Karácsonyi mozi pedig december 24-25-én egész nap közkedvelt sorozatok karácsonyi különkiadásaival jelentkezik

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ha rajzolt lenne, akkor az lenne a baj, hogy miért nem animált számítógéppel? Mondjuk eleve hülye a kérdés, kinek a francnak kell rajzolt? A célközönségnek biztos, hogy nem, nekik teljesen elavult a rajz. Ha nem vagy 4-14, akkor teljesen felesleges pampogni.
  • Broafka #1
    én vagyok nagyon igényes, vagy szerintetek is ez ocsmány? Fel nem fogom, hogy miért nem lehet rajzolt rajzfilmeket csinálni, vagy legalább rajzolt hatásúakat