Szekeres Viktor

Az AXN felkészült a decemberi világvégére

Az AXN csatorna programjáért felelős szakemberek a decemberre jósolt világvége elmaradása esetére is felkészültek zombikkal, atomkatasztrófával és párhuzamos világokkal.

Az AXN az alkalomhoz illő programokkal készül az emberiség végnapjaira: zombik özönlik el Angliát a HUlla-ház-ban, atomkatasztrófa fenyegeti a Földet a Hyperion - Az égiháború című moziban, miközben párhuzamos világok titkai tárulnak fel a Heavy Metal elnevezésű kultikus sci-fi sorozatban. A Lost - Eltűntek sztárja, Dominic Monaghan pedig a Hiénákban tér vissza, ami egy akció-krimi.

December 21-én, pénteken, 22.05 órától kezd az AXN-en a Hulla-ház (Dead Set) című zombisorozat egy minimaratonnal, melyben a halottak visszatérnek, és megtámadnak minden élőt. Akit megölnek, az szintén ölni kezd - így változik zombivá két nap alatt a lakosság 80%-a. A Big Brother Ház lakóit azonban ez egy cseppet sem érdekli, ők a világtól elszigetelve, nyugodtan készülnek a sztárságra, míg el nem jön a kiszavazás.

Előtte, december 21-én, pénteken, 21.30 órától jelentkezik a Heavy Metal című sci-fi sorozat, mely a legendás képregény magazin, a Métal Hurlant történetei alapján készült. Az 1974-ben indult antológia olyan klasszikusokat jelentetett meg, mint a The 4th Dimension, Végtelen határok és a Mesék a kriptából. A filmsorozat egyenként 26 perces epizódokból áll, melyek az akció, a kaland, a horror és természetesen a scifi keverékei.

December 25-én, kedden, 21.00 órától Dominic Monaghan főszereplésével érkezik a Hiénák, mely websorozatként már elérhető az AXN Playerben. Monaghan ezúttal egy rosszfiút alakít, aki fényes nappal egy mit sem sejtő üzletembert rabol el társaival, hogy - gyorsan és egyszerűen - csökkentsék annak bankszámláját. Az átlagosnak indult napon a szerencsétlenül járt járókelőt ATM automaták során viszik végig, hogy ne legyen feltűnő a pénzveszteség - de lehet, hogy a gazfickók ezúttal nem a megfelelő embert szemelték ki áldozatnak.

A világvége napot december 21-én, pénteken, 19.50-től a Hyperion - Az égi háború vezeti fel, melyben egy tudósokból álló csapat a Föld megmentéséért küzd, miután kiderül, hogy egy meteorraj az egyik nukleáris űrlétesítmény felé tart, és minden valószínűség szerint elkerülhetetlen az összeütközés. A globális felmelegedést vizsgáló, adatgyűjtő űrállomáson 12 űrhajós és egy atomreaktor is található. Az állomás megmentéséért indított akció során kiderül, hogy az amerikai kormány már réges-régen tudott a halálos fenyegetésről…

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoltan21 #1
    Mekkora nagy biznisz lett a decemberi világvége.