Szekeres Viktor

Erotikus időjárás-jelentéssel keményít be a TV2 csatornája

A TV2 Csoport csatornájának új műsorstruktúrája elsősorban férfias tartalmakat kínál, erotikus időjárás-jelentéssel, autós műsorral, rengeteg új reality-vel és sorozattal.

A TV2 Csoport többmilliárdos programinvesztíciójának eredményeként október 22-től a PRO4 műsorában is jelentős változás történik. A világ egyik legnagyobb tartalomgyártó cégével, az Endemollal történt megállapodásnak köszönhetően számos exkluzív reality premiernek lehetnek részesei a PRO4 nézői, amíg az A&E TV-vel való együttműködés révén új és érdekes reality tartalmak kerülhettek a programkínálatba.

A hétköznap délutáni műsorsávban 18 órától a Különleges mentőalakulat látható, amelynek főhősei nap mint nap megküzdenek emberfeletti kihívásokkal, legyen az hegyi mentés, emberrablás, gyilkosság, vagy autóbaleset. Esténként dupla részekkel jön a Dog, a fejvadász, amely a világ leghíresebb fejvadászáról, Duane "Dog" Chapmanről szól. Szintén hétköznap látható a Cajun Justice - A mocsarak őrei című sorozat.

Hétvégén sem maradnak reality-k nélkül a nézők: szombaton 18:30-tól az Elitkommandó bevetései láthatók. A sorozat segítségével első kézből, a kommandós szemszögéből követhetünk végig éles bevetéseket. Vasárnap egy különleges család életébe nyerhetünk bepillantást a Kacsabirodalomban. A furcsa család üzlete sportbirodalommá nőtte ki magát: a mocsárból kihalászott uszadékfából az egész világon híres és elismert kacsavadász csalisípokat és műkacsákat készítenek. Este nyolctól az Ausztrália határain sorozat az ausztrál vám-és bevándorlási tisztviselők munkáját mutatja be.

A sorozatrajongóknak is kedvez a PRO4, ugyanis hétköznaponként 21 órától minden nap egy-egy népszerű sorozat újabb része kerül képernyőre. Hétfőn A törvény embere, kedden a Gyilkos számok, szerdán az Útonállók, csütörtökön a Zsaruvér Tom Selleck-kel, míg pénteken az NCIS LA rendőrei nyomoznak. A sorozatokat követően minden este egy-egy erotikus műsort tűz műsorára a PRO4, és hamarosan indul a csatornán a szexi időjárás-jelentés is, amelyben lenge öltözetű hölgyek tájékoztatják a nézőket a várható időjárásról.

Kifejezetten a PRO4 számára készített új tartalom a vasárnap délelőttönként látható A világ legerősebb emberei, Fekete Lászlóval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Laza #5
  Azért, mert egy testes p..nak műmellei vannak, és a TV-ben mutogatják?
  Válts Digire, ott két felnőtt tartalmas csatorna is van :D
 • Narxis #4
  Szeretünk zülleni.
 • dBLOOD #3
  Magyar kereskedelmi TV-csatornák. Lejjebb csak ha a vakondok is érdeklődik...
 • endrev #2
  Szépen züllünk, gratulálok annak a balféknek a TV2-nél, akinek nem volt fantáziája jobbat kitalálni...
 • xido #1
  Gál Noémi vetkőzhetne:))

  tudom,sokak szerint túl van lihegve a csaj körüli szexizmus:)