Szekeres Viktor

Tovább folytatódik a legviccesebb magyar sorozat

A már megismert és megszeretett munkaügyes kartársak újult erővel folytatják tevékenységüket, és szeptember 20-tól újfent olyat alakítanak, ami a nézői rekeszizmokra igen nagy hatással lesz - ígéri az m1.

Holnaptól folytatódik az m1-en a Munkaügyek - IrRealilty Show első szezonja. A meglehetősen humoros széria ezentúl heti egy alkalommal lesz látható, mégpedig csütörtök esténként 21.30-tól. A folytatás mindenképpen örömteli hír, hiszen nem volt túlságosan nagy a sorozat nézettsége, de úgy tűnik, hogy a csatorna bízik benne. Persze mivel már nincs hátra sok rész az évadból, a Munkaügyek ezentúl tehát már nem vasárnap fog jelentkezni, s nem is kettesével kerülnek adásba az epizódok, s ezek 8 héten át jelenthetnek még heti 25 perc szórakozást.


A további részekre természetesen minden eddigi főbb szereplő vissza fog térni, aki számít, ismét közöttünk lesz tehát Elvira (Molnár Piroska), János (Mucsi Zoltán), Katalin (Murányi Tünde), Albert (Elek Ferenc), Imre (Tamási Zoltán), Timi (Fodor Annamária), Karesz (Kovács Lehel), Tamás (Lengyel Tamás), Róbert (Mogács Dániel) és Levente (Gazsó György). Természetesen minden epizódban újabb és újabb vendégszereplőket is megismerhetnek a rajongók. A történetről csak annyit, hogy megismerhetjük vidéki kollégákat is, lesz részünk igazi razziában, valamint a kartársak kötelező éves egészségügyi felméréseiket is végig lehet izgulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tutituti #3
    Na,jó hír!
  • AZTA #2
    hát pedig elég gagyi ezis :S
  • Svlad Cjelli #1
    Hogy birja ki Mucsi, hogy ne szidkolozzon? :D