Szekeres Viktor

Novemberben indulhat a SuperTV2

Míg az RTL Klub már október elsején elindítja új csatornáját, az RTLII-t, a TV2 leghamarabb novemberben teheti meg ugyanezt a tervezett Super TV2-vel, mely elvileg prémium adó lenne.

A Sat-Tv-Rádió arról számol be, hogy a TV2 új csatornájának, a Super TV2-nek az indulása november elsejére várható, ami azt is jelenti, hogy az RTL Klub az RTLII-vel minimum egy hónappal megelőzi a kvázi konkurenciát. A TV2 csoport prémium csatornája a tervek szerint hamarabb mutatna be egyes műsorokat az anyacsatornához képest, s az adón saját gyártású műsorok, premierfilmek és sorozatok várhatóak lennének, továbbá a Voice háttérműsora is idekerülhetne.

A választható módon SD vagy HD minőségben sugárzó csatorna műsorával kapcsolatban más konkrétumról egyelőre nem lehet tudni. A bejelentést követően arról esett szó, hogy az anyacsatorna pár régebbi sajátgyártású műsora (Hal a tortán, Big Brother) esetleg itt folytatódhat, de mindez csak feltételezés egyelőre. Az viszont biztosra vehető, hogy filmek és sorozatok premierjére sor fog kerülni a Super TV2-n, a kérdés, hogy ezt a döntést nem fogja-e megsínyleni a TV2 csoport másik két csatornája, a FEM3 és a PRO4?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #4
    Már egy ideje vége a válságnak... :)
  • xido #3
    magyarul ez is az eleddig kidobott szarjaikat adja megint,mint az rtl:))
    micsoda újítás:)
  • Jawarider #2
    "mely elvileg prémium adó lenne. "

    Két válasz jutott eszembe :

    1, Még több gyilkosság a hírekben, még több szuper sorozat stb...
    2, MUHAHAAAA

    A másodikat választom.
  • Inquisitor #1
    Lehet én vagyok a butus, de ezeket a bővítéseket biztos válság közben érdemes meglépnie a csatornáknak? Még kevesebb néző még több csatornára jó nekik?