Napi Online

Zenei szolgáltatást indít a Telenor

Holnaptól 18 millió kiváló minőségű zeneszámot kínál a Telenor; a cég abban bízik, hogy egy éven belül több tízezren használják majd az új szolgáltatást.

Keddtől zenei szolgáltatást indít a Telenor - jelentette be a társaság. A Deezerrel együttműködésben most induló zenei szolgáltatással az előfizetők az interneten keresztül több mint 18 millió kiváló minőségű, mobiltelefonon, táblagépen vagy akár számítógépen is hallgatható zeneszámhoz férnek hozzá. A mobil zeneszolgáltatás nemzetközi szinten dinamikusan növekvő piac és Magyarországon is az igények ugrásszerű növekedésére számít a társaság, valamint arra, hogy egy éven belül több tízezer ügyfelük használja majd ezt a szolgáltatást. A zeneszolgáltatást további hasonló szolgáltatások követik majd a közeljövőben - mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A Deezerrel bízik abban, hogy a helyi tartalmakat és saját, népszerű válogatásaikat a magyar közönség is szívesen fogadja majd - mondta Axel Dauchez, a Deezer vezérigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #4
    szerintem a itunes is múlt századi modell. A legjobb model az ektoplazm.com, ott ingyen le lehet tölteni a zenéket :D Így híres lesz az előadó és hívják koncentre amiből bevétele lesz. Magyaroroszágon a Kaukázus csinálta jól, free volt a zenéjük, tetszett az embereknek és több 10 ezres koncertekre hívták őket és jól elvoltak.
  • thrawnguru #3
    Ez max akkor lesz itt is életképes szerintem, ha ugyanolyan filléres áron adják majd a számokat /db, mint az apple iTunes-ban.
  • GyaxyBoy #2
    Nem értem ez miért lenne annyira menő! Mindenki aki új zenéket akar a telefonjára az már megtalálta a megoldást rá! Adatkábel, bluetooth és wi-fi. Nem tudom, hogy miért lenne ez annyira jó bevételi forrás!?
  • xXnymphetamine #1
    Naiv vagyok ha bizok abban, hogy ezzel egy lepessel kozelebb leszunk a Spotify-hoz is?