Szekeres Viktor

Új éjszakai műsorban bízik az RTL Klub

Az RTL Klub nem csak nagy költségvetésű és főműsoridőben adott produkciókat készít, hanem tovább bővíti éjszakai blokkját, mely azoknak szól, akik némi értékre is kíváncsiak.

Szeptember hatodikán indul el az RTL Klub idei egyik új műsora, melynek címe Brandmánia lesz. A 23:30-as kezdéssel csütörtökönként látható produkció, ahogy az a címéből is kiderül, márkákról, hirdetési iparról, nézői szokásokról és trendekről fog szólni. A 12-es karikával sugárzandó műsor vezetője Istenes Bence lesz. A Brandmánia szakmai együttműködő partnert is kapott a Marketing&Media szaklap "személyében".

A márkákról és a médiáról azok szemszögéből szerezhetnek a nézők új információkat, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, így nem csak szalmabelieket várnak a készítők a képernyők elé, hanem olyanokat is, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a "trendi" világ. A Brandmánia a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről válogatja témáit. Teszi mindezt úgy, hogy a szakmai híreket kellően szórakoztató formába csomagolja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!